Kim Kardashian Marilyn Monroe bőrébe bújt: szexi állatmintás bikiniben mutatta meg formás alakját

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Getty Images for The Met Museum//The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals - Dimitrios Kambouris
Kim Kardashian Marilyn Monroe szexi Bikini
A népszerű valóságshow-sztár egy fotózás kedvéért bújt Marily Monroe bőrébe, ami a rajongók szerint nagyon jól áll neki. Kim Kardashian szőke parókában és szexi, állatmintás bikiniben mutatta meg formás alakját.

Kim Kardashian egy apró állatmintás bikiniben és Marilyn Monroe-ra emlékeztető platinaszőke frizurában pózol legújabb fotóin a közösségi oldalán. A többnyire fekete-fehér képekről nem tudni, hogy — amelyeket Soki Mak stylingolt és Michael Bailey Gates fotózott — egy konkrét magazinnak vagy márkapartnerségnek készültek-e, a rajongók azonnal találgatásokba kezdtek.

Kim Kardashian
Kim Kardashian lenyűgözően néz ki a legújabb fotóin
Forrás: Getty Images/OMR Festival 2024 In Hamburg

Kim Kardashian vadítóan szexi

Az egykori valóságshow-sztár mindenkit lenyűgözött legújabb fotóival. A rajongók szerint platinaszőke parókában Kardashian kiköpött mása Marilyn Monroe-nak. Többen megjegyezték, hogy a képekből árad a stílus és az elegancia. Az állatmintás bikini szintén remekül áll a celebnek, szemmel láthatóan ő is nagyon jól érezte magát a kamera előtt.

Kim Kardashian sírva vallotta be, hogy a gyerekei fékezhetetlenek

Kim Kardashian elmondta, hogy hatalmas nehézséget okoz számára a négy gyereke nevelése. Még azt is bevallotta, hogy olykor bezárja magát a fürdőszobába a káosz elől.  A realitysztár úgy véli, egyáltalán nem tökéletes anya, és néha szeretne olyan szigorú lenni, mint testvére Khloé, de képtelen rá. "Nem tudom, miért, de egyszerűen nehezemre esik azt mondani, hogy a nem, az nem. Nem akarom, hogy szomorúak legyenek a gyerekeim vagy sírjanak" - mondta el a The Kardashians egyik epizódjában. 


 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.