Lady Louise úgy hasonlít híres felmenőjére, hogy akár ikrek is lehetnének

Their Majesties King Charles III And Queen Camilla - Coronation Day
WireImage/GettyImages - Anwar Hussein
hasonmás Lady Louise Sarolta királyné
Tény, hogy a királyi családokban sokszor túlságosan is hasonlítanak egymásra a családtagok, az évszázadokkal korábbi belterjesség időnként visszaköszön. Ám Lady Louise és híres felmenője akár ikrek is lehetnének.

Lady Louise és Sarolta királyné képeit nézve azt hihetnénk, ikerpárt látunk, ám ez lehetetlen. Sarolta királyné, akit a Bridgerton családból már biztosan te is ismersz, az 1700-as években élt, Lady Louise pedig napjainkban. Bár a Bridgertonban másképp ábrázolják, és folynak viták arról, hogy lehettek-e afrikai ősei, Sarolta királyné a festmények tanúsága szerint pont olyan világos hajú és bőrű, kék szemű nő volt, mint hasonmása, Lady Louise Windsor, aki Zsófia hercegnő lányaként maga is lehetett volna hercegnő, ám szülei és II. Erzsébet királynő döntése alapján, a címmel járó kötelezettségek elkerülése érdekében az apja után grófi címet kapott, így lett belőle lady.  

Lady Louise, Sarolta királyné
Lady Louise és Sarolta királyné képeit nézve azt hihetnénk, ikerpárt látunk
Forrás: GettyImages/Wikipedia

 

Lady Louise-ra elég ránézni, rengeteg Windsor-vonást örökölt felmenőitől, ám Sarolta királynénak valóban kiköpött mása. 

Az eszéről, humoráról és kiváló zenei készségeiről ismert Sarolta 17 éves volt, amikor III. György menyasszonya lett, és akivel szerelmi házasságot kötött. Az uralkodó és felesége rendszeresen zenéltek együtt, fuvola-hárfaduettekkel szórakoztatták magukat és a palota lakóit. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.