"Leonardo DiCaprio büdös" - kemény kritikát fogalmazott meg a Harry Potter-filmek sztárja a színészről

AFI Awards Luncheon - Arrivals
FilmMagic/AFI Awards - Steve Granitz
kritika Miriam Margolyes Leonardo DiCaprio Steve Martin
Leonardo DiCaprio büdös, Steve Martin pedig kellemetlen: Miriam Margolyes kíméletlen kritikákat fogalmazott meg a legnépszerűbb hollywoodi hírességekről.

Miriam Margolyes brit-ausztrál színésznő, aki kiemelkedő szerepeket kapott a színpadon és a képernyőn egyaránt. A Martin Scorsese által rendezett Az ártatlanság kora című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó BAFTA-díjat, de az emberek főként a Harry Potter-filmsorozatból ismerhetik, amiben Bimba professzort játszotta el. Miriam arról is híres, hogy éles kritikákat fogalmaz meg a hírességekről, többek között Leonardo DiCaprio és Steve Martin is megkapta a magáét.

Leonardo DiCaprio
A Harry Potter-filmek 82 éves színésznője Miriam Margolyes éles kritikát fogalmazott meg Leonardo DiCaprióról
Forrás: Dave Benett/Getty Images

Leonardo DiCaprio büdös

Miriam azzal vádolta meg a hollywoodi szívtiprót, Leonardo DiCapriót, hogy büdös, mindezt egy 2022-es élő adásban a This Morning című műsorban jelentette ki. A sztár arról beszélt, hogy együtt dolgozott Leonardóval az 1996-os Baz Luhrmann-féle Rómeó és Júlia adaptációban. Miriam sokkolta a műsorvezetőket, amikor bejelentette: „Kicsit büdös volt, mert nagyon meleg volt Mexikóban, és a fiatal srácok nem ügyeltek arra, hogy minden testrészüket alaposan megmossák.” 

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Leonardo DiCaprio nem ügyel a higiéniára
Forrás: Getty Images

Steve Martinnal együtt dolgozni borzalmas 

Miriam 2023-ban bírálta a híres komikust, Steve Martint, miután együtt játszottak egy filmben a nyolcvanas években. A Harry Potter-sztár az 1986-os Little Shop of Horrors című filmben dolgozott együtt Martinnal, és azt állítja, hogy az élmény „borzalmas” volt, amerikai színésztársát pedig „kellemetlennek” írta le.

Csak azt gondoltam róla, hogy elég undok. Egy s*ggfej volt, ennyit mondhatok 

állította egy interjúban

AFI Awards Luncheon - Arrivals
Steve Martinnal borzalmas a közös munka a színésznő állítása szerint
Forrás: FilmMagic/AFI Awards Luncheon 

Margolyes egyedi stílusával és őszinteségével sokak szívébe lopta magát, de ezek a vélemények bizonyára nem maradnak visszhang nélkül az érintett hírességek körében.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.