Lily Collinsra rá se ismersz: az Emily Párizsban sztárja hatalmasat újított

Emily Párizsban, Lilly Collins
Getty Images -
új frizura Emily Párizsban (sorozat) világsztárok
Hosszú hullámos haját vagány rövid bob frizurára vágatta az Emily Párizsban sorozat sztárja. Vajon mi állhat Lily Collins új frizurájának hátterében?

Tudatos döntés, magánéleti válság, vagy a közelgő filmpremier? Mi állhat Lily Collins színésznő döntése mögött, aki múlt héten hosszú haját egy egyenes bob frizurára cserélte? 

Lily Collins
Lily Collins új, rövid frizurájával is tündököl. Forrás: WireImage/Kayla Oaddams

Lily Collins maga vágta le az első hajtincseit

"Őszintén szólva, csak szerettem volna újítani és meglepni magam" - árulta el Lily Collins hajvágásról a Vogue-nak. "Nem feltétlenül egy szerep miatt történt." Az időzítés azonban egybeesik a MaXXXine című filmjének júliusi megjelenésével, amelyben Collins egy 1980-as évekbeli fiatal színésznőt alakít, valamint az Emily Párizsban negyedik évadának augusztusi premierjével. Meghökkentő és merész ez a változás, de Lily Collins nem tud hibázni és ez a frizura is remekül áll neki. Gregory Russell hajstylistjával egy személyre szabott bob frizura mellett döntöttek, és a hajvágás egy kis mókával kezdődött, ugyanis Collins maga vágta le az első hajtincseit.

Természetesen a bolondozás után a munka szakmai részét a mesterfodrászra bízta, miközben Jacob Schwartz egy, meglévő hajszínénél kicsit mélyebb barna árnyalatot adott a hajának. 

Nem ez az első alkalom

Lily Collins  már korábban is igennel voksolt egy rövidebb stílusú frizurára, ugyanis 2015-ben egy pixie frizurát viselt, majd ezután élvezte a növekedési szakasz különböző fázisait. „A hajam változtatása mindig különböző oldalaimat hozza elő, és imádok ezzel játszani”  - mondja Collins. „Ez a vágás és szín bátrabbnak, mégis valahogy könnyedebbnek érződik. És sokkal inkább olyan, mint amilyen én vagyok most.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.