Meghan Markle nem volt boldog attól, amit Tayor Swift tett

Meghan Markle Nigériában
Kola SULAIMON - AFP
irigység Meghan Markle Taylor Swift Vilmos herceg
Meghan Markle a múltban állítólag egy kézzel írott levéllel próbált közel férkőzni Taylor Swifthez. Meg akarta győzni arról, hogy szerepeljen a podcastjében, de visszautasították.

Meghan Markle valószínűleg nem örült annak, hogy Taylor Swift a walesiek csapatát választotta. Vilmos herceg a múlt héten részt vett Swift londoni koncertjén a Wembleyben György herceggel és Sarolta hercegnővel. A trió később találkozott az énekesnővel a színfalak mögött, szelfiztek vele, a képet pedig posztolták is a közösségi oldalaikra.

Taylor Swift, Vilmos herceg, Meghan Markle
MeghanMarkle irigy Vilmos és Taylor Swift barátságára
Forrás: https://www.instagram.com/taylorswift/

A királyi család több szakértője úgy vélekedik, van valami, amire Meghan mindenekelőtt vágyik, az pedig nem más, mint a hírességek figyelme, és az egykori színésznő valószínűleg nem boldog attól, hogy Taylor Swift időt szakított Vilmosra és a gyerekeire.

„Emlékszünk arra, hogy Meghan Markle kézzel írt egy levelet Taylor Swiftnek, amelyben megkérte, hogy szerepeljen a podcastjében, Taylor pedig az embereivel visszahívatta Meghant, és elutasította a meghívást" - mondta Kinsey Schofield királyi kommentátor.

 Vilmos herceg és Taylor azonban nagyon jó kapcsolatot ápolnak, van egy nagyon vicces videó 2013-ból, ahol Bon Jovival együtt ropják egy jótékonysági rendezvényen. (...) Szerintem ez tényleg azt jelenti, hogy Taylor választott egy oldalt.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.