Nicola Coughlan testére tett megjegyzést egy újságíró: a színésznő pimasz választ adott

Toronto Premiere Of Netflix's "Bridgerton" Season 3 Part II
Getty Images/Toronto Premiere Of Netflix's "Bridgerton" Season 3 Part II - Robert Okine
Bridgerton család Nicola Coughlan beszólás
A nézők már izgatottan várják a Bridgerton család harmadik évadának második felét, amelynek továbbra is Penelope Featherington szerelmi élete áll a középpontban. A karaktert megformáló Nicola Coughlan a napokban Dublinban promózta a sorozatot, ahol az egyik újságíró a testére tett megjegyzést. A színésznő nem hagyta annyiban a dolgot.

Nicola Coughlan a napokban Dublinban járt, ahol újságírók hada várta, hogy kérdezhessen a Bridgerton család népszerű főszereplőjétől. Az egyik női újságíró megjegyezte, hogy hogy „nagyon bátor” vállalás tőle, hogy egy olyan sorozatban játszik főszerepet, amely telis tele van pikáns jelenetekkel. A színésznő nem hagyta válasz nélkül a meglepő kijelentést.

Nicola Coughlan
Nicola Coughlan pimasz választ adott az újságírónő meglepő megjegyzésére
Forrás: GC Images

Nicola Coughlan válaszát tapssal és kitörő nevetéssel jutalmazta a közönség

A színésznőt nem kellett félteni, azonnal frappáns választ adott az újságírónő kérdésére. 

Tudod, ez nehéz helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – azaz a tökéletes mellekkel megáldott nők –, mi nem látjuk viszont magunkat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének, és remélem, hogy ti is élvezni fogjátok a látványukat

 - mondta, amit a közönség hatalmas tapssal és nevetéssel fogadott.

A Bridgerton család Penelopéja maga kérte, hogy vetkőzhessen 

Nicola Coughlan a Bridgerton család 3. évadában ő maga kérte, hogy levetkőzhessen. Elmondta, célja nem a magamutogatás volt, vissza akart vágni azoknak, akik a testalkata miatt bántották. „Kifejezetten kértem, hogy bizonyos sorok és pillanatok kerüljenek bele az új évadba. Van egy jelenet, ahol teljesen meztelenül vagyok a kamera előtt — ez az én ötletem, az én döntésem volt. Úgy éreztem, hogy ez a legnagyobb 'b...d meg', amit a testemről szóló beszélgetésekhez hozzátehetek - ez hatalmas erőt adott! Gyönyörűnek éreztem magam abban a pillanatban, és arra gondoltam: ha 80 éves leszek, vissza akarom ezt nézni, emlékezni akarok arra, hogy k....a jól néztem ki!" - mondta a minap egy interjúban a színésznő.


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.