Buli buli hátán: Rúzsa Magdi és dr. BRS slágerei is felcsendülnek a Balaton partján

Siófok Plázs Rúzsa Magdi koncert
Moriones és Rúzsa Magdi dalaira is táncolhatunk a Plázson.

A Plázs Siófok programkavalkádja már csütörtökön beindul Moriones koncertjével és dr. BRS szerelemcsütörtökével, pénteken a BSW áll színpadra, szombaton pedig Rúzsa Magdi slágerei csendülnek fel a Balaton partján, majd több helyszínen pörögnek tovább a partik. 

Forrás: presspresso.hu

Június 27-én, csütörtökön Moriones táncos dalaival indíthatjuk a hétvégét, utána pedig a Music Teraszon dr. BRS rendel majd a szerelemcsütörtökön, ahol hip-hop, R&B és reggaeton slágerekre mehet a tánc hajnalig. Másnap a BSW nagykoncertje dörrenti be a színpadot, a kellő bemelegítésről pedig FILO gondoskodik majd. A koncert után az Arénában ezúttal is Metzker Viktória forrósítja fel a hangulatot, KKevinnel és Koósz Milánnal karöltve, míg a beachen Purebeat felel majd az ütemekért.

Június 29-én, szombaton Rúzsa Magdi koncertezik a Plázs nagyszínpadán, az aranytorkú énekesnő előtt pedig Vasovski játszik majd. A koncert után ezúttal is több buliból választhatunk: a Csávók az 5. évad záróbuliját helyezték ki a Plázsra, ahol JoerJunior, Dj Lennard, Ciggi, Koósz Milán, Horváth Bazsi és Poleczki Ricsi gondoskodnak a legjobb zenékről. A Plázs Beach-en Marika Rossa, az ukrán elektronikus zenei színtér egyik legizgalmasabb arca áll majd a lemezjátszók mögé, hazai supportnak pedig Janett, Johanna Bozai és R92 érkezik.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.