Kórházba került a legendás labdarúgó, Roberto Baggio: megverték és kirabolták az otthonát

Roberto Baggio
Getty Images - Eurasia Sport Images
foci-eb 2024 Roberto Baggio focista rablás
A rablók a csütörtöki olasz–spanyol mérkőzés alatt törtek be Robert Baggio aranylabdás focista házába. Brutálisan megverték és kirabolták. A legendás sportoló kórházba került.

Roberto Baggio a családjával nézte az olasz-spanyol Eb-mérkőzést, amikor öt fegyveres betört az Altavilla Vicentinában található villájába. Baggi megpróbált szembeszállni az egyikükkel, de az a fegyvere csövével homlokon verte, ezzel súlyos fejsérülést okozott neki. Ezután a támadók az egész családot bezárták egy szobába, és kirabolták a házat. Pénzt, ékszereket, órákat vittek el.

Roberto Baggio
Roberto Baggio otthonát kitbolták, ő kórházba került
Forrás: Getty Images

Baggio és családja akkor tudott kiszabadulni, amikor a rablók elhagyták a házat — a focista berúgta az ajtót, ezután értesítették a rendőrséget. Baggiot egy közeli kórházba szállították, ellátták a sérülését. A család többi tagjának szerencsére nem esett baja. Az egykori focista otthona be volt kamerázva, a felvételeket átadták a rendőrségnek.

Olasz lapok azt írják, a rendőrök arra következtetnek, hogy a betörők profik voltak - erre az időpont és a módszer megválasztása is utal.
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.