Sarolta hercegnőről beszélt Taylor Swift pasija, Travis Kelce

2024 Big Slick Celebrity Weekend
Getty Images/2024 Big Slick Celebrity Weekend - Kyle Rivas
Eras Tour Taylor Swift: The Eras Tour Travis Kelce Vilmos herceg Sarolta hercegnő
György, Sarolta és Vilmos herceg az énekesnő turnéjának első, londoni állomásán vett részt és közös képeket is készítettek, amelyek közül Swift - az ő fotóján barátja, az amerikaifutball-játékos Travis Kelece is szerepel. Taylor Swift pasija egy podcast műsorban vallott arról, milyen volt a királyi családdal a találkozás.

Szombaton Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos közösségi csatornáin megosztottak egy fotót arról, amikor Vilmos herceg, György herceg és Sarolta hercegnő találkozott Taylor Swifttel. A brit királyi család tagjai nagyon élvezték a koncertet, a neten vírusvideóként terjed, ahogy Vilmos önfeledten táncol az énekesnő Shake It Off népszerű, pörgős slágerére. 

Taylor Swift pasija
Taylor Swift pasija beszámolt, milyen volt találkozni a brit királyi család tagjaival
Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images 

 

Taylor Swift pasija elárulta, milyen volt személyesen találkozni Vilmossal és a gyerekekkel

A híres amerikai focista egy videóban számolt be élményeiről,  elmesélte, hogy találkozó során számos érdekes pillanatot élt át, és lenyűgözte a brit királyi család tagjainak közvetlensége. A találkozó egyik kiemelkedő momentuma egy közös szelfi volt, amelyet Travis készített a Vilmossal és a gyerekekkel. „Ez egy igazán különleges pillanat volt” – mesélte. „Nagyon kedvesek és barátságosak voltak, öröm volt találkozni velük.” Kelce arról is beszélt, hogy különösen megható volt találkozni Vilmos és Katalin gyermekeivel, Györggyel és Saroltával. „Nagyon jól nevelt és aranyos gyerekek. Nagyon élveztem a beszélgetést velük, és meglepődtem, mennyire éretten viselkedtek.”

Az amerikai focistát különösen lenyűgözte Sarolta hercegnő energikussága és kíváncsisága. Travis elmondta: 

Tűz volt benne. Kérdéseket tett fel… Imádom, amikor a szülők arra ösztönzik gyermekeiket, hogy jelen legyenek, beszéljenek… Bátorítják őket, hogy legyenek részesei a beszélgetések. 

A 42. születésnapját ünneplő Vilmos herceg egyébként már korábbról ismerte az énekesnőt, 2013-ban együtt léptek színpadra a Centrepoint gálán Jon Bon Jovival. A rákkezelés alatt álló Katalin és legkisebb gyerekük, Lajos nem vettek részt a koncerten, a hercegné egy nagyon kedves fotóval köszöntötte férjét a nagy napon. 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.