Szexuális zaklatással vádolja volt szerelme Shia LaBeouf színészt: 10 millió dollárt kér

 Shia LaBeouf
NurPhoto via AFP/Luca Carlino/NurPhoto - NurPhoto via AFP
per FKA Twigs szexuális zaklatás Shia LaBeouf
FKA Twigs megtagadta az összes orvosi dokumentum átadását. Szexuális zaklatással vádolja volt párja Shia LaBeouf színészt.

Shia LaBeouf színészt szexuális zaklatással vádolja volt párja, FKA Twigs. A két sztár a bíróságon csatázik, a 36 éves művésznő 10 millió dolláros kártérítést kért az elszenvedett sérelmek miatt, viszont megtagadta az összes, szerinte az ügyhöz nem kapcsolódó orvosi dokumentum átadását, és a pénzügyi adataira vonatkozó összes dokumentumot sem szeretné bemutatni. Ügyvédei szerint minden olyan iratot, ami az ügyben releváns, már átadtak. 

 Shia LaBeouf, szexuális zaklatás
 Shia LaBeouf színészt szexuális zaklatással vádolja volt párja
Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA

10 milliós kártérítést kér a színésztől Shia LaBeouf volt párja, FKA Twigs - a vád szexuális zaklatás

FKA Twigs 2020-ban beperelte Shia-t szexuális zaklatásért. Azt állította, hogy a férfi bántalmazta és nemi betegségnek tette ki őt a 2018-tól 2019-ig tartó románcuk alatt. Shia tagadta a vádakat, és követelte, hogy az ügyet ejtsék. A per azonban elkezdődött, FKA Twigs 10 millió dolláros kártérítést kér a színésztől, és megtagadott bizonyos dokumentumok átadását, amik szerinte és az ügyvédei szerint nem kapcsolódnak az ügyhöz.

FKA Twigs szexuális zaklatással vádolja  Shia LaBeouf színészt
FKA Twigs szexuális zaklatással vádolja  Shia LaBeouf színészt 
Forrás: AFP/AFP or licensors

A színész ügyvédei az összes munkával kapcsolatos szerződését bekérték 2017-től, úgy gondolják ugyanis "ha dolgozik és jövedelemre tesz szert, akkor nem szenved érzelmi stressztől." A nő ügyvédei másképp gondolják

"Az, hogy egy személy képes-e pénzt keresni, különösen az, hogy mennyit, nincs összefüggésben azzal, hogy egy személynél okozott-e kárt az érzelmi stressz .

 Ha [Shia] tudni szeretné, hogy [FKA] dolgozik-e vagy sem, és milyen mértékben, akkor [FKA] ezt az információt meg tudja adni anélkül, hogy felfedné a pénzügyei minden részletét."

Továbbá FKA szerint Shia a "teljes" kórtörténetét kéri, "amely jóval túlmutat a ténylegesen vitatott sérüléseken". 

Az énekesnő elmondta, hogy már beleegyezett abba, hogy bemutassa a Shia miatt állítólag bekövetkezett károkkal vagy sérülésekkel kapcsolatos dokumentumokat - de nem hiszi, hogy a többi kért dokumentumot át kell adnia.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.