Sztárcsemeték, akik idén érettségiztek — Többen azt is tudják, hol tanulnak tovább

Suri Cruise
Northfoto -
hírességek diploma gyerekek titkok
Valahol a világsztárok is hétköznapi emberek, bármilyen nehéz is elképzelni, ők is izgulnak csemetéik továbbtanulása miatt. A sztárcsemeték közül jó néhányan a közelmúltban érettségiztek és egyetemre mennek. Híres szüleik pedig büszkén osztják meg a sztárcsemeték sikereit a nagyvilággal.

Az a bizonyos mérföldkő a sztárcsemeték életében is eljön. Többek között Jennifer Garner és Gwyneth Paltrow gyermekei is idén érettségiztek.  A büszke szülők pedig elárasztották közösségi oldalaikat ritkán látott személyes tartalmakkal. Ezek között mazsoláztunk egy kicsit.

161315075
Jennifer Garner és Ben Affleck lánya, Violet is érettségizett
Forrás:  FREDERIC J. BROWN / AFP

Sztárcsemeték egyetemi tervei: Violet Affleck

Jennifer Garner elsírta magát Ben Affleck-el közös, 18 éves lányuk, Violet érettségi ünnepségén. Érzelmes fotókat posztolt az Instagramon.

Ehhez a nagy port kavaró képhez maga Gwyneth Paltrow is kommentelt az ő fia ballagását megelőzően. Sőt Reese Witherspoon is együtt érző szavakkal méltatta a jeles eseményt.  

Celebrity Sightings In Los Angeles - June 13, 2024
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles - June 13, 2024

A büszke szülők ugyan nem osztották meg, hogy melyik egyetemre megy Violet viszont az Instagram-oldalán a Yale Egyetem pulóverében pózolt, amiből arra következtethetünk, hogy a világ egyik leghíresebb intézményében folytatja tanulmányait.

Suri Cruise

Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri, hasonlóképpen, egy pulóverrel jelezte egyetemi tervét. A 18 éves lányt egy osztálytársa TikTok-videójában látták egy Carnegie Mellon Egyetem feliratú felsőben.

A 18 éves Suri Cruise
Suri Cruise 
Forrás: TheImageDirect.com

Chance Combs

P. Diddy és Sarah Chapman lánya, Chance 2023 decemberében ünnepelte, hogy felvették a New York-i egyetemre.

„Az álmok valóra válnak!" - áradozott akkor a 17 éves lány az Instagramon.

2023 MTV Video Music Awards - Show
Forrás: Getty Images for MTV/2023 MTV Video Music Awards - Show

Justin Pippen

2024 áprilisában Larsa Pippen és Scottie Pippen fia, Justin felvételt nyert a Michigani Egyetemre, ahol kosárlabdázni fog profi szinten. A 18 éves fiú a Sierra Canyon középiskolában érettségizett.

The Chosen-1's Invitational 2023
Forrás: Getty Images/The Chosen-1's Invitational 2023

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.