Sztárok, akik annyira nem illettek össze, hogy nem is tudtad, hogy együtt voltak

Blade: Trinity Los Angeles Premiere - Red Carpet
Blade: Trinity Los Angeles Premiere - Red Carpet/2 Shot - Jon Kopaloff
párkapcsolat sztárpár hihetetlen
Azt mondják, a szerelem vak, a szerelmesek látását elhomályosítja a lila köd, így nem csoda, ha nem veszik észre, mennyire nem illenek össze. A sztárvilágban is bőven akadnak megdöbbentő párosok, hírességek, akik annyira különbözőek, hogy talán nem is tudtad, hogy valaha együtt voltak.

Az álompárokat csodálattal nézi az egyszeri rajongó - két összeillő ember, példakép, lám, így is lehet - gondolja. Mivel nem ismerjük személyesen a sztárokat, a szerepeik, zenéik, munkáik, a médiamegjelenéseik és a külsejük alapján ítéljük meg őket, és ezek alapján döntjük el azt is, összeillenek-e azzal az emberrel, akivel éppen együtt vannak. Holott a hétköznapokban a legtöbben azt hirdetjük, hogy az számít, ami belül van, a személyiség, az érzelmi világ és hasonlók. 

Furcsa sztárpár: Mila Kunis és Macauley Culkin
Bármennyire is furcsa a sztárpár, Mila Kunis és Macauley Culkin több mint 8 évig éltek együtt
Forrás: Getty Images/UBid.com And Hollywood Stars Launch Auction For Hurricane Victims

Sztárkapcsolatok, amelyektől az egész világ álla leesett

Hogy a rajongók kiakadnak, nem meglepő, hiszen vélt tulajdonságok mentén alakul ki bennük torz kép a kedvenceikről, de amikor már a környezet is megdöbben a választáson, talán a sztároknak is érdemes elgondolkodnia, hogy tényleg a megfelelő emberrel vannak-e kapcsolatban.

Elon Musk és Grimes

Elon Musk, Grimes, furcsa sztárpárok
Elon Musk és Grimes mindenkit megdöbbentett, az egykori sztárpárnak ét gyermeke született
Forrás: WireImage/Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala

A Space-X tulajdonosa a tudomány embere, az űrkutatás élharcosa, a világ egyik leggazdagabb embere. Ki gondolná, hogy egy különc kanadai énekesnőbe szeret bele, és ez fordítva is igaz. Grimes nem éppen a fizika embere, sok mindenkivel el tudja őt képzelni az ember, de hogy épp Elon Muskkal lépjen a MET-gála vörös szőnyegére... Pedig megtette. 2018-ban mindenki megdöbbenésére együtt jelentek meg, és később egy közös fiuk is született. 2021-ben szakítottak, majd újra összejöttek, született egy lányuk is, majd úgy tűnik, végleg búcsút intettek egymásnak.

Jessica Biel és Chris Evans

PlayStation 2 Anniversary Party in Los Angeles
Jessica Biel és Chris Evans 
Forrás: PlayStation 2 Anniversary Party in Los Angeles

Jessica Bielt leginkább úgy ismerjük, mint Justin Timberlake feleségét, pedig a színésznőnek a zenész előtt is volt magánélete. A pár 2001-ben jött össze, amikor Evans még minden volt, csak Amerika kapitány nem. Noha senkinek nem tűnt fel, a fiatalok öt éven át alkottak egy párt, annak ellenére, hogy látszólag egy cseppet sem illettek össze. 

Liv Tyler és Joaquin Phoenix

Tom Wargacki Archive
Liv Tyler és Joaquin Phoenix
Forrás: WireImage/Tom Wargacki Archive

Annyi mindenféle szempont szerint nem illik össze ez a két ember, hogy felsorolni is nehéz lenne. Igaz, amikor együtt voltak, Liv még nem volt a Gyűrűk ura Arwenje, és Phoenix sem kapta még meg Joker szerepét. Ki tudja, talán 1995 és 1998 között, amikor boldog szerelmesek voltak, még minden más volt...

 Mila Kunis és Macauley Culkin

2004 Park City - Motorola Lodge
 Mila Kunis és Macauley Culkin
Forrás: 2004 Park City - Motorola Lodge/2 Shot

Nem mindig volt Ashton Kutcher hűséges felesége Mila Kunis. Hihetetlen, de igaz: a színésznő és a Reszkessetek, betörők sztárja 2002-től 2011-ig együtt éltek szerelemben, boldogságban. Kunis jelenét ismerjük, de Culkint sem kell félteni, aki azóta egy korábbi Disney-sztárral, Brenda Songgal, a Zack és Cody sztárjával él együtt, immáron hetedik éve.

Ryan Reynolds és Alanis Morissette

2003 MTV Movie Awards - Arrivals
Ryan Reynolds és Alanis Morissette
Forrás: 2003 MTV Movie Awards - Arrivals/2 Shot

Ryan Reynolds sem volt mindig Blake Lively férje és négygyermekes családapa. Volt idő, amikor a nőügyeivel többször került a címlapokra, mint a filmjeivel. Több meglepő választása közül az egyik, amire biztosan nem emlékszel, Alanis Morissette énekesnő volt, akivel 2002-ben kezdtek el randizni. Az eljegyzésüket 2004-ben jelentették be, hogy aztán öt évvel később az igen helyett a nemet mondják ki, és mindketten továbblépjenek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.