Gyász: cápatámadás áldozata lett A Karib-tenger kalózai színésze, Tamayo Perry

Tamayo Perry
AFP - AFP
gyász halál Tamayo Perry cápatámadás
Tamayo Perry Hawaiin, szörfözés közben halt meg cápatámadásban. A férfi profi volt, 12 éves kora óta szelte a habokat.

Június 23-án délután cápatámadásban meghalt az ismert szörfös, aki szerepelt A Karib-tenger kalózai című filmben is. A 49 éves Tamayo Perryre akkor támadt ré egy cápa, miközben az Oahu északi partján fekvő Mālaekahana Beach mellett lovagolta a hullámokat. A helyszínre siető mentőszolgálat szerint az állat többször is megharapta.

Tamayo Perry
Tamayo Perry cápatámadásban halt meg
Forrás: AFP

Perryt a parti őrség húzta ki a partra egy jet-skin, de a mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A férfi profi volt, 12 éves kora óta szenvedélyesen űzte ezt a sportot, vízimentőként és szörfedzőként is dolgozott. Rendszeresen részt vett a hawaii Pipeline Master Trials versenyen, és 1999-ben haza is vihette a trófeát. Képességei a televíziós és a filmes producerek figyelmét is felkeltették: olyan filmekben tűnt fel, mint a 2002-es Blue Crush, a 2003-as Charlie angyalai 2, valamint a Hawaii Five-O több epizódja. Perry leghíresebb alakítása azonban a 2011-es A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmben volt, amelyben olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Johnny Depp, Penélope Cruz és Ian McShane.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.