Taylor Swift: The Eras Tour Travis Kelce Vilmos herceg
Travis Kelce nem tudta, hogyan viselkedjen Vilmosékkal. Taylor Swift szelfijén azért elég felszabadultnak tűnik az amerikaifutballista.

Vilmos herceg, György és Sarolta is ellátogatott Taylor Swift londoni koncertjére. A királyi család tagjaihoz és az énekesnőhöz Travis Kelce is csatlakozott, ám elmondása szerint eléggé nem volt illetődve.

Taylor Swift Vilmosékkal szelfizett
Taylor Swift Vilmosékkal szelfizett
Forrás: Taylor Swift/Instagram

Travis egy podcastben beszélt arról, hogy tulajdonképpen fogalma sem volt arról, hogyan viselkedjen Vilmosékkal: "Nagy öröm volt talákozni Vilmossal, a kis Györggyel és Saroltával. De nem tudtam, mit csináljak: hajoljak meg előttük vagy pukedliznem kellene vagy elég ha kezet fogok és megkérdem: mizu? Nem akartam idióta amerikainak tűnni..." - idézi a PageSix. A műsorvezető elmagyarázta, hogy mivel a találkozás a palota falain kívül készült és nem is királyi eseményen voltak, nem elvárt sem a meghajlás, pláne nem a pukedli. 

A koncert előtt Taylor Swift és Vilmos is készített közös szelfit, amit mindketten meg is osztottak. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.