Taylor Swift elképesztően menő posztja Vilmos herceggel és gyerekeivel

Eras Tour Taylor Swift: The Eras Tour Taylor Swift Vilmos herceg
Hercegi teendői között egy kis szórakozást is beiktatott. Vilmos herceg két nagyobb gyerekével részt vett Taylor Swift londoni koncertjén, a The Eras Tour első állomásán.

Már korábban úgy lehetett tudni, hogy Vilmos herceg és gyerekei pénteken este Taylor Swift koncertjén vettek részt a Wembley stadionban, de mostanra fotók is megjelentek az eseményről. 

Taylor Swift koncertjén vett részt Vilmos herceg
Taylor Swift koncertjén vett részt pénteken Vilmos: a herceg egy kis időre maga mögött hagyta hivatalos teendőit
Forrás: Getty Images

A rajongók odavannak az Taylor Swift és Vilmos herceg posztjaiért is. 

György, Sarolta és édesapjuk az énekesnő turnéjának első, londoni állomásán vett részt és közös képeket is készítettek, amelyek közül Swift - az ő fotóján barátja, az amerikaifutball-játékos Travis Kelece is szerepel - és Vilmos is posztolt az Instagramra. „Köszönjük Taylor Swiftnek a nagyszerű estét!” - írta Vilmos a képhez, „Boldog születésnapot, M8! A londoni show-k pompásan indulnak” - kommentálta saját fotóját Swift. 

Az estéről megjelentek olyan videók is, ahol Vilmos herceg Taylor Swift  Shake It Off  dalára táncol. A koncerten Katalin és a pár legkisebb gyereke nem vett részt.  

Tudni kell, Vilmos és Taylor Swift régről ismerik egymást, a walesi herceg 2013-ban ugyanis egy londoni jótékonysági rendezvényen együtt énekelt Taylor Swifttel és Bon Jovival.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.