Autóbalesetet szenvedett Angelina Jolie és Brad Pitt fia

Pax és Angelina Jolie
Getty Images via AFP -
autóbaleset Brad Pitt Pax Jolie-Pitt Angelina Jolie
Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax Jolie-Pitt az egyik forgalmas Los Angeles-i utcán elektromos kerékpárjával egy autóba csapódott. A 20 éves fiú az autóbalesetben fejsérülést szenvedett, kórházban ápolják.

A 20 éves fiú Pax Jolie-Pitt hétfőn a délutáni csúcsforgalomban egy nagy forgalmú utcán, a Los Feliz Boulvardon tekert, ahol a piros lámpához közeledve belerohant egy kereszteződésben megálló autó hátuljába. Angelina Jolie és Brad Pitt fia az autóbalesetben fejsérülést szenvedett, kezelésre egy Los Angeles-i kórházba szállították. A mentősök a balesetben szerzett sérülés miatti kisebb agyvérzéstől tartottak, de a legfrissebb hírek szerint Pax állapota stabil, és hamarosan elhagyhatja a kórházat.

Pax Jolie-Pitt, autóbaleset
Autóbalesetet szenvedett e-biciklijével Pax Jolie-Pitt
Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images

Pax nem viselt az autóbaleset idején bukósisakot

Az autó sofőrje, miután az elektromos biciklijével nekiütközött a sztárcsemete, kiszállt a kocsijából, hogy megnézze Paxot, akinek a fejsérülését nyilván súlyosbította, hogy a baleset idején nem viselt sisakot. A fiút az utóbbi időben rendszeresen látták egy elektromos biciklin cirkálni Los Angeles utcáin, és szinte mindig bukósisak nélkül volt. Hogy ez szabálytalan, vagy sem, még nem tudni, mivel a kaliforniai bukósisak-törvények a kerékpár kategóriájától függően változnak, így egyelőre nem világos, hogy Pax Jolie-Pittnek viselnie kell-e a sisakot az említett elektromos bicikli használatakor. Ami biztos, hogy jól jött volna az a bukósisak a balesetben, szó szerint sok fejfájástól megkímélte volna magát Pax.

Pax az egyik Jolie-Pitt gyerek, aki hivatalosan még viseli apja nevét, ám képzőművészként egyik szülője vezetéknevét sem tartotta meg. Bár korábban a Kung Fu Panda 3. részében, és anyja Disney-filmjében, a Demónában is vállalt szinkronszerepet, Pax Thien Jolie-Pitt a nyilvánosságtól távol éli életét, a családjáról szinte sosem nyilatkozik. Utoljára 2020-ban nyilvánult meg egy apáknapi posztban, amelyben megdöbbentő szavakkal „köszöntötte” apját, Brad Pitt-tet.

"Boldog apák napját ennek a világklasszis seggfejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy. Pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. (...) Szóval, boldog apák napját, te kib....tt borzalmas emberi lény!" írta akkor a világsztárról, aki sem akkor, sem azóta nem kommentálta örökbe fogadott fia szavait. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.