Azahriah koncert közben sétált le a színpadról: a rajongók értetlenül álltak a történtek előtt

azahriah
VOLT Fesztivál -
koncert Azahriah Újvidék
A 22 éves énekes múlt pénteken Újvidéken lépett fel, a közönség már izgatottan várta a koncertet, ami azonban a vártnál jóval előbb véget ért. Azahriah ugyanis a kezdés után nem sokkal félbeszakította a fellépését.

A népszerű énekes a Black Eyed Peas előtt lépett színpadra múlt pénteken Újvidéken, ám a koncertje nem tartott sokáig: a negyedénél Azahriah lesétált a színpadról, mondván valami nincs rendben a gitárjával.

Azahriah
Azahriah újvidéki koncertje a vártnál hamarabb ért véget
Forrás: Facebook/Azahriah

Azahriah koncert közben sétált le a színpadról

A 22 éves énekest rengetegen várták Újvidéken, azonban őket is meglepte, amikor Azahriah néhány szám után abbahagyta a koncertet. Mielőtt lement volna a színpadról, elmondta, hogy valami nincs rendben a gitárjával.

Akármennyire próbálkoznak Geriék, hogy professzionális ellátásban részesüljek minden koncerten, így is sikerült balfaszokat felvenni a menedzsmentbe, akik nem tudják nekem a koncert előtt beállítani a gitárt, úgyhogy ezt most én fogom megcsinálni

magyarázta a zenész, aki ezt követően elhagyta a színpadot, a rajongókat pedig sörözni küldte. Később visszatért és bocsánatot kért a kellemetlenségekért.

Ennyiért szórakoztatják közönségüket a legnépszerűbb hazai előadók

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon mennyit is keresnek a sztárok egyetlen fellépéssel. Nos, ez nagyon változó, de egy nyilvánosságra került gázsilista alapján megközelítőleg lehet tudni, ki mennyiért áll a színpadra. A listának a TV2 Tények járt utána. A műsor stábja egy fesztiváligazgatót és egy zenei menedzsert is megkérdezett arról, szerintük mennyi az annyi.  Nem meglepő módon az élen ott a Puskás Arénát háromszor megtöltő Azahriah áll 6 millió 350 ezer forinttal. Őt követi 5 millióval többek között a BSW, a Wellhello, vagy épp a Follow the flow. 3,8 millióért lép fel a hírek szerint a Hooligans és 2 millióért Tóth Vera vagy épp Wolf Kati, de a lista rendkívül hosszú.

Érdemes onnan kiindulni, hogy ki képes megtölteni egy arénát nem manipulált vagy ingyenes módon.

nyilatkozta Tabár Zoltán zenei menedzser.

Ő kápráztatta el Azahriah-t a backstage-ben: "Nagyon brutál"

Kiss V Balázs neve már sokaknak ismerősen csenghet, ugyanis rendszeresen járja az országot bűvész show-ival, amiktől mindenkinek tátva marad a szája.Hazánk mellett már számos külföldi ország színpadát megjárta, Angliától, Svédországon át az Arab Emírségekig. Emellett a mai napig a nemzetközi Forma-1 futamok állandó fellépője.
Elsőként az ország egyik legkedveltebb előadójával, a nemrég teltházas Aréna koncertet adó Azahriah-val, és Desh-sel kiegészült bandájának bűvészkedett. Balázs három trükköt vitt végig a srácokkal, amikre olyan reakciók érkeztek, hogy azt érdemes lesz videón végigkövetni, és persze figyelni Azi és Desh arcát...


 


 


 

 


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.