Halálos balesetet okozott a népszerű zenész, vétlen gyalogost gázolt el

Pearl Jam Performs At Rogers Arena
Josh Klinghoffer
Getty Images/Pearl Jam Performs At Rogers Arena - Jim Bennett
Red Hot Chili Peppers gázolás zenész Josh Klinghoffer
Egy 47 éves férfi a baleset áldozata. A zenész egyből riasztotta a mentőket, de sajnos ők sem tehetettek semmit. Bíróság elé állhat Josh Klinghoffer, a Red Hot Chili Peppers egykori gitárosa.

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt állíthatják bíróság elé a Josh Klinghoffert, a Red Hot Chili Peppers egykori gitárosát. A zenész halálos balesetet okozott még március 18-án, amikor Kaliforniában, Alhambrában haladt terepjárójával, de egy bal kanyart követően elütött egy gyalogátkelőhelyen közlekedő járókelőt.

Josh Klinghoffer halálos balesetet okozott
Josh Klinghoffer halálos balesetet okozott
Forrás: Getty Images/Scott Dudelson

Gyalogost gázolt Josh Klinghoffer

Az áldozat, a 47 éves Israel Sanchez súlyosan megsérült, a fejét nagy ütés érte. Bár kórházba szállították, végül nem tudták megmenteni az életét, pár órával a balesetet követően elhunyt. A gázolás után a zenész riasztotta a hatóságokat. A helyszínen nem indult ellene eljárás, azt utólag kezdeményezte az áldozat lánya, aki úgy véli, Klinghoffer gondatlanul és figyelmetlenül vezetett, megszegte a közlekedési szabályokat. 

Miután Josh elütötte a gyalogost a kereszteződésben, azonnal megállt, kiszállt, hívta a 911-et, és megvárta a rendőrséget, valamint a mentőket. Nyilvánvalóan együttműködik a hatóságokkal

nyilatkozta Klinghoffer ügyvédje, Andrew Brettler, más részletet azonban nem osztottak meg a szörnyűség körülményeiről.

A zenész egy évtizeden át, 2009-től 2019 decemberéig volt a Red Hot Chili Peppers gitárosa. Azóta sem hagyott fel a zenéléssel, manapság a Pearl Jammel turnézik.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.