Súlyos balesetet szenvedett a Magna Cum Laude turnébusza: a helyszínre mentőhelikopter is érkezett

autóbaleset Mező Misi Magna Cum Laude
A zenekar éppen Cserkeszőlőre tartott fellépni, amikor a szerencsétlenség történt. A busz nagyon összetört, de a Magna Cum Lauda tagjai szerencsére karcolásokkal megúszták a balesetet.

A Magna Cum Laude szombaton Facebookon számolt be az őket ért balesetről, azt írták, a zenekar egyik fele pénteken újjászületett. Cserkeszőlő felé tartottak éppen, amikor felborult a turnébuszuk.

Magna Cum Laude, Mező Misi
Súlyos baleset: felborult a Magna Cum Laude turnébusza
Forrás: https://www.facebook.com/magnacumlaudezenekar

„Tegnap a zenekar egy része újjászületett. Tegnap Cserkeszőlő felé vezető utunkon baleset érte a turnébuszunkat, minek következtében az felborult. Az előttünk haladó gépjármű defektet kapott és megpördült az úton. Az isteni gondviselésnek és sofőrünknek hála mi apróbb karcolásokkal megúsztuk. A baleset következtében egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el, innen is szeretnénk neki mielőbbi gyors és teljeskörű felépülést kívánni. Miután a mentősök megvizsgáltak minket eljuthattunk a koncertre. Köszönjük a kiérkező mentősök, tűzoltók és rendőrök szakszerű és gyors segítségét" - írták, és a poszthoz egy fotót is mellékletek, amin jól látszik, hogy a turnébusz mennyire összetört.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a zenekar egyhetes pihenőre vonul, így egyikük sem lesz elérhető a sajtó munkatársai számára, nem fognak nyilatkozni.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.