Megdöbbentő dolgot állít a világhírű énekesnő: "Ha elmondanám, amit tudok, az romba döntené a zeneipart"

2024 BMI Pop Awards - Red Carpet
Getty Images for BMI/2024 BMI Pop Awards - Red Carpet - Jon Kopaloff
igazság Bebe Rexha zeneipar
A Grammy-díjra jelölt énekesnő elárulta, hogy olyan információk birtokában van, amit, ha elmondana, le tudná rombolni az egész zeneipart. Bebe Rexha úgy érzi, túl hosszú ideig volt csendben.

Bebe Rexha a Twitter oldalán, ami már inkább X néven ismert fakadt ki a rajongóinak és elmondta, hogy túl sokáig hagyta magát átverni, úgy érzi elég volt a hallgatásból, lassan itt az ideje, hogy kitálaljon és elmondta az igazat a zeneipar krémjéről.

Bebe Rexha
Bebe Rexha állítása szerint olyan információk birtokában van, ami tönkreteheti a fél zeneipart
Forrás: Getty Images for Pride In London/Pride In London 2024 - Trafalgar Square Stage

Bebe Rexha kijelentése megdöbbentette a rajongókat

Le tudnám rombolni ennek az iparnak a nagy részét. Frusztrált vagyok. Alábecsültek. Nagyon hosszú ideig csendben voltam. Nem vettem észre a jeleket, pedig az emberek folyamatosan felhívták rájuk a figyelmemet, és ezek annyira nyilvánvalók voltak. És amikor megszólaltam, elhallgattattak. Vagy történik valami változás, vagy teret engedek az igazságnak és mindent elmondok, amit tudok

 - írta bejegyzésében az énekesnő, aki hozzátette, hogy kirohanása nem dühből fakadt, hanem a bánatból, amit a vele való bánásmód miatt érzett, mióta 2014-ben elkezdett énekelni. 

Itt ülök a londoni szállodai szobámban, és sírok. Szomorú vagyok és elvesztettem minden reményemet. Sok időt töltöttem sétálással ebben a városban, sok rajongóval találkoztam és ez felébresztett bennem valamit.

Koncert közben, telefonnal dobták arcon az énekesnőt - videón, ahogy Bebe Rexha összeesik a fájdalomtól

Koncertturnéja egyik állomásán, New Yorkban érte az atrocitás a 33 éves énekesnőt, akinek arcát három öltéssel varrták össze. A Rexha fejéhez telefont hajító 27 éves Nicolas Malvagnát súlyos testi sértés gyanújával tartóztatták le. A Grammy-díjra jelölt énekesnő a koncerten éppen a színpad eleje felé tartott, amikor a készülék arcul csapta. Pár másodpercen belül az énekesnő térdre rogyott a fájdalomtól; a stábtagok siettek a segítségére. A rajongók azonnal riasztották a biztonságiakat a telefont dobáló férfihez, akit aztán el is vittek.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.