A boszorkány tanácsa – Veszélyes lehet a szellemidézés

A boszorkány tanácsai – Vigyázzunk a szellemidézéssel!
Shutterstock - Yuriy Mazur
boszorkány halott szellemidézés
Szellemidézéssel akarunk kapcsolatba kerülni elhunyt szeretteinkkel? Sokakat csábít ez a lehetőség, ám nem árt figyelni néhány fontos dologra. Iszet boszorkány elárulja, mik azok, amiket szem előtt kell tartani, ha kapcsolatba szeretnénk lépni a halottakkal.

Iszet boszorkány megosztja tudását azzal kapcsolatban, mikre kell figyelni, ha kapcsolatba szeretnénk lépni elhunyt halottjainkkal. Nagyon vigyázni kell a szellemidézéssel, mert elhunyt szeretteinkre nézve is veszélyes következményei lehetnek, ha bolygatjuk őket.

A boszorkány tanácsai – Veszélyes lehet a szellemidézés!
A boszorkány tanácsai – Veszélyes lehet a szellemidézés!
Forrás: Shutterstock

A boszorkány tanácsai:

"Vajon felvegyük a kapcsolatot olyan valakivel, aki eltávozott az élők sorából? Ez a kérdés nagyon sokszor elhangzik, főleg olyanoktól, akik frissen veszítették el egy szerettüket, és nem tudják elfogadni a halálát. Azt szoktam válaszolni, hogy ezt semmi esetre sem javaslom nem sokkal azután, hogy az illető elhunyt. Ugyanis a léleknek körülbelül 42-49 napja van arra, hogy átkeljen a fénybe, és ha ez alatt lépnek vele kapcsolatba, akkor nem talál megnyugvásra, nem tér haza a fénybe, és a köztes létben marad. Ez pedig nem jó sem a léleknek, sem az élőknek. Sajnos ez akkor is megtörténhet, ha a lélek nem fogadja el a halál tényét, vagy fél az átkeléstől, esetleg a család fájdalmában visszahúzza. Ezért bármilyen nehéz, ha elveszítünk valakit, akkor is el kell mondani 49 napon belül, hogy távozzon békével" - kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

  • Ne tartsuk vissza őket
    Sokan úgy vannak vele, hogy a fájdalmukban könnyebbséget jelent, ha érzik maguk körül egy szerettüket és beszélnek vele, de ez sem a léleknek sem az élőknek nem ideális. Mert az eltávozó így nem tudja teljesíteni a feladatát, ami lehet akár az, hogy újjászülessen, vagy akár az, hogy segítő legyen az élők számára. Ugyanis minden lélek, aki átkelt a fénybe egy ideig azoknak lesz a segítője, akik a családjuk részei voltak. Hiszen ő az, aki legjobban tudja, hogy az itt maradottaknak hogyan és miképpen van szüksége támogatásra szellemi szinten. Ezt természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy fizikai síkon segít, hanem útmutatást ad, és arra az útra tereli az élő szeretteit, amire vágynak.
  • Óvatosan a temetőben is
    Ha a temetőben járunk és egy szerettünk sírjánál vagyunk, lehetőleg kérjünk angyali védelmet, mert itt olyan lelkek is lehetnek, akik nem keltek át a fénybe, mert például erőszakos halált haltak vagy más egyéb okokból. Ha valaki erre fogékony, akkor egy ilyen lélek könnyen rátapadhat az energiájára, ami sajnos egészségi károsodáshoz vagy rosszabb esetben ahhoz is vezethet, hogy tönkremegy az egész élete.
  • Átjáró a másvilágba
    Nagyon sok hálószobában van tükör, ami egyrészről nagyon szép és mutatós, másrészt energetikai szempontból nem a legideálisabb, mivel akár negatív rezgést is eredményezhet. Ráadásul a tükör átjáró a világok között, ami révén akár démoni kapuk is megnyílhatnak. De hogy működik ez a gyakorlatban? Amikor valaki, aki nem ért a mágia világához és kellő tudás nélkül mágiát végez, vagy a tükör környéken éget gyertyát, akár akaratlanul is megnyithatja a világok közötti átjárót. Nem véletlen, hogy régen, ha egy családban meghalt valaki, akkor 49 napig a tükröket letakarták, főleg a napnyugtától napkeltéig tartó időszakban, hogy a lélek ne rekedjen a köztes létbe, hanem békével távozzon a fénybe. Az is előfordulhat, hogy tudatmódosító szert fogyaszt az ott élő, ezáltal is könnyen megnyithatja a kapukat. Ugyanis a tudatmódosító szerek a démoni erők egyfajta melegágyai. Ezeknek a hatásai sajnos napról napra érzékelhetőek az ott élőkre. Többek között frusztráció, családi viták, éjszakánként alvászavar, vagy az életük romlása.
  • Vigyázat az idézéssel!
    Semmi esetre sem javaslom a szellemtábla, más néven Ouija tábla használatát pusztán kíváncsiságból vagy szórakozásból. Mert hozzáértés nélkül komoly veszélyei lehetnek! Mik is ezek a veszélyek? Például megszállottság, őrület, depresszió, öngyilkosság és a résztvevők hirtelen korai elhalálozása is. Sajnos számos olyan helyzettel találkoztam, amikor fiatalok puszta érdeklődésből és heccből idéztek meg szellemeket, aminek nagyon súlyos következményei lettek, és a későbbi életükre kihatással volt. Ugyanis nemcsak olyan lelket idéztek meg általa, akit szerettek volna, hanem előhívtak valakit a démoni világból, vagyis az alvilágból. Mert nagyon fontos hogy az a lélek, akivel szeretnénk beszélni az valóban a fényben, a tiszta szellemi létben legyen. Ezt pedig csakis hozzáértő, spirituális szakember tudja. Ellenkező esetben a démoni oldalról is lehet téves információ vagy olyan lények jelennek meg, akik ártó szándékkal viseltetnek.

Tiszteljük az elhunytakat!
Óvva intek attól mindenkit, hogy kellő tudás nélkül szellemet idézzenek vagy a holt lelkeket bolygassák. Csakis megfelelő szakember végezze el a szeánszot és csakis indokolt esetben. Mert kellő tudás nélkül ez akár gyermekeikre és családjukra is negatív hatással lehet.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.