Brad Pitt és Angeline Jolie csatája: egyre személyesebb az ügy, Pitt legféltettebb titkai is kiderülhetnek

AFI FEST 2015 Brad Pitt és Angelina Jolie
FilmMagic - Jason LaVeris
küzdelem Brad Pitt harc Angelina Jolie
A sztárpár nem tud elszakadni egymástól, de nem a jó értelemben. A legújabb ügyük egyre személyesebbé válik, Angelina Jolie a borászat ügyébe belekeverte a repülőgépen történt incidenst is. Brad Pitt minden dokumentumot szívesen átad a színésznőnek.

Brad Pitt és Angleina Jolie csatája folytatódik. A színész azzal vádolja volt feleségét, hogy a beleegyezése nélkül adta el részesedését a francia borászatban, míg a másik fél Bradet azzal, hogy visszaélt a cég vagyonával. A vita egyre személyesebbé válik, és már az is előkerült, hogy mi történt azon a bizonyos repülőúton, amely a pár válásához vezetett.

Angelina Jolie, Brad Pitt "By The Sea" World Premiere Opening Night Gala AFI Film Festival
Angelina Jolie és Brad Pitt a végetekig harcolnak egymással
Forrás: Northfoto

Elfajult Brad Pitt és Angelina Jolie vitája

A 60 éves Brad Pitt 2022-ben perelte be Angelinát, miután a beleegyezése nélkül eladta a Chateau Miraval nevű francia borászatban  való részesedését, amelyet még házasságuk alatt vásároltak. A színész állítása szerint, az eredeti terv az volt, hogy az üzletet a gyerekeikre hagyják. Azt is állította, hogy ígéretet tettek arra, hogy nem adják el a tulajdonrészüket a másik beleegyezése nélkül. Brad és üzlettársai több mint 50 millió dollárt ajánlottak Angelinának a részesedéséért - miután ő követelte, hogy vásárolják ki. Brad és Angelina válása azonban csúnyán elfajult, a tárgyalások pedig meghiúsultak. Angelina ezután eladta a részét egy orosz oligarcha által vezetett Stoli nevű cégnek. 

Ezek után Brad azzal vádolta a céget, hogy  ellenséges felvásárlási kísérletet tett a Chateau ellen és beperelte, követelve az eladás visszavonását. Angelina mindent tagadott sőt, ezek után a cége - amelyet eladott a Stolinak -  350 millió dolláros ellenkeresetet nyújtott be, amelyben azzal vádolta Bradet, hogy visszaélt a cég vagyonával. Brad Pitt pedig ezeket a vádakat tagadja.

A per egyre személyesebbé válik

Brad Pitt és Angelina Jolie minden fronton támadják egymást, és mindkét ügy folyamatban van. Egy új beadványban a színész azzal támadja feleségét, hogy 54 olyan dokumentumot kért be tőle, amik közül soknak semmi köze nincs a borászathoz, viszont annál több ahhoz a bizonyos repülőgépes incidenshez, ami a válásukhoz vezetett. 

"Pitt önként felajánlotta, hogy bemutatja azokat a dokumentumokat, amelyekből kiderül minden, ami a repülőn történt, és ami a volt házaspár válását előidézte" - mondta a színész ügyvédje. Ezt azonban Angelina Jolie nem fogadta el. "Ő azokat a beszélgetéseket szeretné látni, amelyeket Pitt a tanácsadóival folytatott olyan kényes kérdésekről, mint a terápia, amelyet önként vállalt a repülős incidens után, hogy jobban legyen, a 'drog- és alkoholtesztek', amelyeknek állítólag alávetette magát, az állítólagos 'túlzott alkoholfogyasztása vagy visszaélése' és más, a repülést követően tett lépései. Ezek a magánjellegű, harmadik féltől származó közlések távol állnak a jelen ügyben felmerülő kérdésektől és állításoktól, és sok esetben csak a leghalványabb kapcsolatuk van azzal, 'ami azon a repülőgépen történt'. Jolie azonban mindenképpen ezeket akarja, annak részeként, hogy ezt az üzleti vitát az egykori házaspár válóperének újratárgyalásává változtassa" - véli az ügyvéd.

Ezenkívül Brad elmondta, Angelina megkérte őt, hogy adja át a legközelebbi barátaival és üzleti partnereivel folytatott összes kommunikációt a 2016-os repülős incidenssel kapcsolatban. A nő az FBI-jal folytatott összes az ügyben folytatott nyomozással kapcsolatos kommunikációját is követelte. Brad arra kérte a bíróságot, hogy zárják le Angelina kérését, és adják át az információkat. A bíró még nem döntött.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.