Bridgerton család: a casting director postafiókja tele van erotikus tartalmú videókkal

"Bridgerton" Season 3 - Part Two -  Special Screening - VIP Arrivals
Getty Images/"Bridgerton" Season 3 - Part Two - Special Screening - VIP Arrivals - John Phillips
Bridgerton család szex casting színészek
Hatalmas sikert arat a Netflixen a romantikus kosztümös sorozat harmadik évada, a népszerűség miatt pedig minden színész álma, hogy a sorozatban szerepelhessen. A Bridgerton család casting directora elárulta, hogy naponta több erotikus tartalmú felvételt kap színészektől, akik a népszerű történelmi dráma következő évadában szeretnének szerepelni.

Kelly Valentine Henry A Bridgerton család casting directora a „Should I Delete That?” című podcast legújabb epizódjában elárulta, hogy az általa kapott videók némelyike inkább felnőtt filmekre hasonlít, mintsem meghallgatási anyagokra. „Minden nap ... a legelképzelhetetlenebb videókat kapom, kéretlenül” – árulta el a műsorvezetőknek.

A Bridgerton család
Egyre több színész álma, hogy a Bridgerton család tagja legyen
Forrás: Getty Images

Egyre több színész álma, hogy a Bridgerton család tagja legyen

Kelly Valentin Henry, aki a Netflix sikersorozatának első napjától a csapat tagja, elmondta, hogy postafiókja kilencven százalékban tele van olyan emberek e-mailjeivel, akik a nagy áttörést keresik a sorozatban. A Bridgerton család 2020-ban debütált, és gyorsan az egyik legnépszerűbb sorozattá vált a Netflixen. Henry jelenleg a negyedik évad szereplőit válogatja, amellyel kapcsolatba elárulta, hogy még nem találta meg a főszereplőt, de van bőven miből válogatnia. A színészek a szerepért szinte bármit hajlandóak megtenni. Ugyan még nem jelentették be, melyik pár történetét meséli majd el a következő évad, a rajongók úgy vélik  Benedict vagy Francesca Bridgerton lesz a középpontban.

A Bridgerton család még ennél is forróbb lehetett volna

Bár A Bridgerton család rajongói igyekeznek minden apró információt kideríteni kedvenc romantikus sorozatukról, mindent ők sem tudhatnak. Például azt sem, hogy nem minden elkészített jelenet került bele a végső verzióba.  A kihagyott felvételek azonban a szóbeszéd ellenére nem a főszereplőket Penelopét és Colint érintették, legalábbis Tom Verica producer ezt állítja.  "Nem tudom, honnan jött ez az egész, de nem igaz, ezek a feltételezett jelenetek nem léteznek" - nyilatkozta. Lapinformációk szerint szerint a harmadik évadban a Martins Imhangbe által megformált Will Mondrich és felesége, Alice, akit Emma Naomi alakított, között azonban volt olyan forró szexjelenet, amit végül kihagytak. Imhangbe ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, reméli, ezek a felvételek nem vesznek kárba és egy következő évadban szerepelni fognak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.