A Bridgerton gyönyörű színésznőjét a Hungaroringen fotózták le

sztárparádé Bridgerton hungaroring Mogyoród
Sztárparádé a Hungaroringen: Brad Pitt után a Bridgerton gyünyürű színésznője is hazánkba látogatott. A Kate Sharmát alakító Simone Ashleyt a paddockban kapták lencsevégre.

Úgy tűnik, hogy Lady Bridgerton is rajong az autóversenykért: Simone Ashleyt a Hungroringen fotózták le vasárnap. Az F1 mogyoródi futamán teltház volt, az erre a napra szóló jegyek már januárban elkeltek. 

Bridgerton, Simone Ashley
A Bridgerton színésznője, Simone Ashley a Hungaroringen

Brad Pittet is a Hunagroringen kapták lecsevégre

Az F1 című film forgatása miatt érkezett hazánkba Brad Pitt, akit az M4 Sport videózott le a Hungaroringen. A színész a filmben egy visszavonult pilótát Sonny Hayest alakítja, aki azért tér vissza, mert egy fiatal tehetségnek szeretne segíteni. A moziban feltűnik majd Lewis Hamilton is, aki önmagát alakítja, de játszik az alkotásban például Javier Bardem is, aki annak a kis versenyistállónak a tulajdonosát formálja meg, amelyben a fiatal tehetség kezdi pályafutását. A filmet 2025 végén mutatják be a mozikban.

 

A Bridgerton és Magyarország

Úgy tűnik, a Bridgerton szereplői különösen vonzódnak hazánkhoz.  Pont egy hónapja Nicola Coughlan egy vagány és egyben nagyon különleges Nanushka ruhában állt kamera elé a Washington Post fotózásán. A magyar divattervező, Sándor Szandra a legnagyobb örömmel ajánlotta fel, hogy egy egyedi darabot készít a sorozat harmadik évadának főszereplőjének. A csokibarna az innovatív Okobor™ anyagból készült, amely összetételében 56% újrahasznosított poliészter és 44% poliuretán.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.