David Beckham már a megismerkedésük előtt is tudta, hogy Victoria lesz a felesége: "Ő kell nekem"

The Fashion Awards 2018 - Red Carpet Arrivals
Corbis via Getty Images/The Fashion Awards 2018 - Red Carpet Arrivals - Stephane Cardinale - Corbis
szerelem első látásra David Beckham Victoria Beckham
Közeledik a Beckham házaspár 25. házassági évfordulója: a jeles nap alkalmából David Beckham elárulta, hogy már azelőtt tudta, hogy Victoria lesz a felesége, hogy találkoztak volna.

A népszerű sztárpár július 4-én ünnepli 25. házassági évfordulóját, és ennek alkalmából a focista visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor először meglátta leendő feleségét. David Beckham elárulta, hogy már azelőtt tudta, hogy ők összetartoznak, hogy személyesen találkoztak volna.

David Beckham
David és Victoria Beckham a napokban ünnepli 25. házassági évfordulójukat
Forrás: WireImage/"Le Chouchou" Jacquemus' Fashion Show

David Beckham 25 év után is odavan a feleségéért

A 49 éves exfocista elmondta, hogy először egy Spice Girls videóklipjében látta meg Victoriát. Akkoriban a Manchester United játékosa volt és csapattársának, Gary Neville-nek azt mondta, hogy ez a nő bizony kell neki. 

Mindig is mondtam, hogy ha egyszer találkozom Victoriával, mi már elválaszthatatlanok leszünk. Pár hónappal azelőtt, hogy ez megtörtént volna, külföldön voltam az angol csapattal. Gary Neville-lel a szobánkban voltunk, és egy Spice Girls videoklip ment a tévében. Azt hiszem, a Say You'll Be There volt. Rámutattam a képernyőre, és azt mondtam neki: 'Ez a lány kell nekem, és meg fogom szerezni.' A szemei, az arca, nekem ő a tökéletes

 - magyarázta. Victoria hasonlóan nyilatkozott, mondván: 

Már jóval azelőtt vonzódtam Davidhez, hogy találkoztunk volna. Emlékszem, amikor egy futballmagazinnak adtam interjút, és különböző focisták fotóit mutatták nekem. Fogalmam sem volt, ki ő, de csak egy szóra emlékszem: Gyönyörű.

David és Victoria először 1997-ben találkoztak, amikor Victoria elment megnézni egy Manchester United focimeccset. 

David Beckham és Victoria tökéletes házassága csak hazugság? Lerántották róluk a leplet

David Beckham és Victoria ikonikus párrá váltak, és mindig igyekeztek boldog családként megjelenni a nyilvánosság előtt, habár ez sokszor nem sikerült. Tom Bower író a The House of Beckham című könyvében rántja le a leplet a páros válságairól és azt állítja, egészen más képet kaphatunk róluk a könyvből, mint a Netflixen sugárzott dokumentumfilmjükből. 2016 körül David és Victoria Beckham olyannyira elhidegültek egymástól, hogy szinte teljesen külön életet éltek és alig beszéltek. Az ellenségeskedés közöttük nagyon elmérgesedett, amire a publicistáik csak rátettek még egy lapáttal.  Házasságuk másik mélypontját David Beckham egy interjúja okozta, amelyben bevallotta, hogy kapcsolatuk kemény munka. Ez nem tetszett Victoriának, ugyanis ő azon dolgozott, hogy a külvilág számára egy kiegyensúlyozott család képét mutassa. 

Házasságukon nem segített a 2017-es Glastonbury fesztivál sem, ahova David Beckham előbb érkezett a baráti társaságával, aminek tagja volt Dave Gardner is, aki kicsapongó életéről is híres. A csapat hajnali 5-ig bulizott, a party pedig másnap délben is folytatódott, amíg Victoria meg nem érkezett. "Remek volt a  hangulat, amíg meg nem érkezett" - panaszkodott a társaság egyik tagja a könyv szerint. "Dühös volt, hogy a férje nem válaszolt a telefonhívásaira, és keresőcsapatot küldött. Végül David megjelent. Másodperceken belül kegyetlen vitába keveredtek..."

A válságok ellenére a házaspár még mindig együtt van, a könyv állítása szerint ez a döntés részben azért született, mert David és Victoria is fontosnak tartották, hogy egységes frontot alkossanak.

 

 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.