Meztelenre vetkőzött és felismerhetetlenül néz ki David Duchovny

David Duchovny
NORTHFOTO -
humor meztelen David Duchovny
Új filmjében az élet mindenkit érintő kérdéseit boncolgatja. David Duchovny úgy véli, a humor olyan univerzális eszköz, amivel a legtöbb dolog áthidalható.

A Murder ügynökként ismertté vált David Duchovny új filmjében az öregedésről, a haldoklásról beszél, megmutatja magát meztelenül is és a humor fontosságát is hangsúlyozza.

David Duchovny
David Duchovny elfogadta az öregedést
Forrás: Northfoto 

David Duchovny: "Aki nem hal meg az megöregszik"

A 63 éves színész a Reverse the Curse kapcsán elmondta, nem öncélú a meztelenkedése, azt akarja megmutatni vele, hogy elfogadta az öregedést, valamint azt, hogy a humor mindenen átsegíti az embert. Hozzátette, pucérkodása szándékosan komikus, a meztelen jelenetre pedig apa és fia között egy férfi öltözőben kerül sor, amelyben megformált karaktere, Marty meztelen testét mutatja fiának, és kijelenti: „Úgy néz ki, mint egy döglött veréb, ahol a cerkámnak lennie kell. A borzalmas dolgokat, mint az öregedés is lehet humorral nézni: a humor abból fakad. hogy ez mindannyiunkkal meg fog történni. Nem arról van szó, hogy egyesek öregszenek, mások pedig nem, hanem arról, hogy vannak, akik meghalnak, és vannak, akik nem” - fejtette ki. 

A humora az X-aktákban is fontos szerepet kapott

Duchovny karrierje legismertebb szerepe a popkulturális ikonná váló Mulder ügynök az X-aktákból, és a figura cinikus humorához Duchovny is sokat hozzátett, rengeteg poént és beszólást improvizálva a forgatáson. A sorozat vége felé már rendezőként és producerként is beszállt a sorozatba, és részesedést kapott a bevételekből is. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.