Deadpool&Rozsomák – Öt dolog, amiért nagyon várjuk ezt a rendkívüli párost

DEADPOOL & WOLVERINE (2024)
Collection ChristopheL via AFP/© Walt Disney Studios - Marvel Studios - 20th Century Studios - 21 Laps Entertainment - Donners' Company - Maximum Effort - TSG - Collection ChristopheL via AFP
Deadpool X-Men mozi
Deadpool megint lendületbe jön. Az csak a hab a tortán, hogy előkerül Rozsomák is. A rendhagyó szuperhőstalálkozót pedig megkoronázza Madonna, aki ha nem is szerepel a filmben, engedélyt adott, hogy ikonikus dala elhangozzon benne. Mi már annak is örülnénk, ha maga Deadpool énekelné...

Az idei év legjobban várt szuperhős filmje néhány nap múlva a mozikba kerül. Ryan Reynolds és Hugh Jackman végre egy filmben feszítenek, de hogy miért is várjuk nagyon ezt a premiert, most pontokba szedtük nektek. Nektek Deadpool, vagy Rozsomák a kedvencetek?

Deadpool
Deadpool&Rozsomák 
Forrás: AFP

Deadpool: humorzsák a köbön

A történet szerint egy rosszul sikerült beavatkozás után Wade Wilson különleges és új képességre tesz szert, azonban arcát elcsúfítják, ezért arra szánja el magát, hogy levadássza a személyt, aki ezt tette vele. Wade attól a perctől Deadpoolként küzd az igazáért, elképesztő humorral kezelve szuper képességét, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen sérülésből rövid idő alatt meggyógyuljon. 

A Deadpool filmek mindig zseniálisan kezelték együtt az akciót és a fekete humort. A két tehetséges színész, Ryan Reynolds és Hugh Jackman, akik korábban már szerepeltek a Deadpool és X-Men filmekben, most újra együtt láthatók a vásznon. A közöttük lévő kémia és rivalizálás garantáltan szórakoztató lesz, a film zenéje pedig várhatóan sokak kedvencévé válik. 

Madonnát is becserkészték

Még Madonna Like a prayer című ikonikus slágere is elhangzik majd a filmben, a pletykák szerint a film készítői személyesen kérlelték a popnagyasszonyt, hogy adja áldását a felhasználásra. Hogy Ryan Reynolds piros-fekete jelmezében ment-e könyörögni, azt nem tudjuk, de a lelki szemeink előtt simán megjelent, ahogy azt rebegi Madonnának, hogy léééégysziiii!

Tűz és víz

Deadpool, aki humorával mindent és mindenkit letarol, valamint Logan, azaz Rozsomák, akinek életútját tragédiák sora nehezítette, most együtt küzdenek a gonosz ellen. 

Már a találkozás is izgalmas lesz

Deadpool és Rozsomák találkozása a film egyik legfontosabb jelenete lesz. A film a Marvel-univerzumban játszódik, így a Marvel-rajongók már tűkön ülve várják, hogy együtt láthassák kedvenceiket.  A két legendás szuperhős minden bizonnyal tarolni fog a mozivásznon. Elég ha egy mondatot idézünk Deadpooltól:

"Rég vágytam erre a közös csapatásra..."

Hogy mit szól ehhez Rozsomák, az kiderül a filmből, az alábbi videóban megtaláljátok az előzetest. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.