Channing Tatum úrhajósként csábít - 5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod júliusban

Fly me to the moon
https://www.facebook.com/FlyMeMovie -
filmajánló mozi premier
Visszatérnek mindenki kedvenc minyonai, két legendás hős közös filmben találkozik, és megismerhetjük a Hold romantikus oldalát ebben a hónapban. Összegyűjtöttük a legígéretesebb júliusi premiereket.

Gru 4. (Despicable Me 4)

Hazai mozis bemutató: július 4.

Családi mozizáshoz is tudunk ajánlani filmet júliusban, ami a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek szórakoztatást nyújt. Hiszen ki nem szeretné a cuki kis sárga minyonokat, akik a szupergonoszból lett pozitív hős Gru ügyefogyott segédeiként tevékenykednek, és akiknek még az eredettörténetét is megismerhettük a legutóbbi filmjükben. Most viszont újra a felnőtt Gru mellett akcióznak, de bekerül a képbe egy ifjabb Gru is.

 

Mindenütt férfi (Iris et les hommes)

Hazai mozis bemutató: július 4.

Egyszerre eleveníti fel a francia vígjátékok legnemesebb hagyományait, és foglalkozik az internetes partnerkeresés világának aktuális kérdéseivel a Mindenütt férfi, aminek főszereplőnője 50 évesen döbben rá, hogy mennyire hiányzik a szex az életéből. Hisz ezen kívül minden más tökéletesnek tűnik a férjét, a gyerekeit, a munkáját, a barátait és az otthonát is beleértve. Amikor viszont úgy dönt, hogy keres egy szeretőt, akkor lavinát indít el. Férfilavinát.

 

Vigyél a Holdra (Fly Me to the Moon)

Hazai mozis bemutató: július 11.

A konteóhívők egyik kedvenc összeesküvéselmélete az, amiben a Holdra szállás sosem történt meg, és a Földön vették filmre a híres képsorokat. Ezzel az ötlettel játszik el az a romantikus vígjáték, amiben Scarlett Johansson a NASA talpraesett marketingeseként egyszerre próbálja meg menedzselni az űrküldetés PR-ját és egy szexi űrhajós (Channing Tatum) iránti érzéseit.

 

Nő a tóban (Lady in the Lake)

Hazai streaming premier: július 19. (Apple TV+)

A címbeli nő a tóban egy gyilkosság áldozata, akit az 1960-as évek Baltimore-jában egy háztartásbeli feleség talál meg. Ez az esemény megváltoztatja az életét, elkezd nyomozni az ügyben, felélesztve a rég eltemetett írói ambícióit és vágyait. Ahogyan egyre több mindent tud meg az áldozatról, egyre jobban összefonódik a két nő sorsa, akiket két csodálatos színésznő: Natalie Portman és Moses Ingram alakít a Laura Lippman sikerregényéből készült miniszériában.

 

Deadpool & Rozsomák (Deadpool & Wolverine)

Hazai mozis bemutató: július 21.

Szuperhőstörténeti találkozóra is sor kerül július végén a mozivásznakon, hiszen két, a maga korábbi filmjeiben rendkívül sikeres karakter találkozik egy közös kalandra. Ryan Reynolds a nagydumás csibész Deadpoolt vitte sikerre már kér alkalommal, Hugh Jackman pedig nem kevesebb mint 10 filmben bújt már Rozsomák (korábban Farkas) mutánsbőrébe. Ha ők ketten találkoznak, ott röpködni fognak a jó dumák és a rosszfiúk, ez pedig még azok számára is élvezetes lehet, akik nem rajongói a szuperhősös műfajnak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.