Donald Sutherland halála előtti utolsó felvételek: ezután visszavonult a nyilvánosságtól

'The Hunger Games: Catching Fire' Los Angeles Premiere
AFP/AFP or licensors - AFP
Critics' Choice Awards Donald Sutherland halál
Hosszú betegség után 88 évesen hunyt el a színész. Donald Sutherland halála előtt utoljára a 2021-es Critics Choice Awardson jelent meg a nyilvánosság előtt.

Donald Sutherland halála előtt visszalépett a nyilvános szereplésektől, utoljára a 2021-es Critics Choice Awards díjátadón volt látható. A színész akkor The Undoing című sorozatban nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó díjat.

Donald Sutherland
Donald Sutherland halála előtt 2021-ben szerepelt utoljára a nyilvánosság előtt
Forrás: AFP/AFP or licensors

Donald Sutherland halála előtt utoljára 2021-ben jelent meg a nyilvánosság előtt

Hosszú betegség után, 88 évesen hunyt el Donald Sutherland. A szomorú hírt fia, Kiefer jelentette be Instagram-oldalán június 20-án. A színész a halála előtti években már tartózkodott a nyilvános szereplésektől, utoljára 2021-ben volt látható egy rendezvényen. Az éhezők viadala sztárja a Critics Choice Awards díjátadón jelent meg, ugyan csak virtuálisan, akkor ugyanis a koronavírus miatt minden színész az otthonából jelentkezett be. Ezek a felvételek az utolsók, amelyek Donald Sutherlandről készültek. A színész attól függetlenül, hogy a nappalijában "vette át" a legjobb mellékszereplőnek járó díjat, az alkalomhoz illően, elegánsan öltözött fel. 

Donald Sutherland halála előtti utolsó fotó 2021
Donald Sutherland a 2021-es Critics Choice Awards díjátadón
Forrás: Getty Images for the Critics Choice Awards 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.