A Grace klinika sztárja állítja, nem ő akart távozni a sorozatból: "Valószínűleg kirúgtak"

Eric Dane
Disney General Entertainment Con/GREY S ANATOMY/Eric McCandless - Eric McCandless
Eric Dane távozás Grace klinika
Hat évadon át alakította a csábító Dr. Mark Sloan karakterét, majd távozott a sorozatból. Eddig legalábbis így tudtuk, de a Grace klinika sztárja, Eric Dane most elárulta, nem ő akart elmenni.

Eric Dane 2006 és 2012 között hat évadon keresztül játszotta Dr. Mark Sloan - más néven Dr. Mc Csábító - szerepét. A Grace klinika sztárja most elárulta, nem ő akart kiszállni a sorozatból...

GREY S ANATOMY, Eric Dane
A Grace klinika sztárja, Eric Dane nem akart távozni
Forrás: Disney General Entertainment Con/GREY S ANATOMY/Scott Garfield

A Grace klinika sztárja, Eric Dane elárulta, ő nem akart kiszállni

Eric Dane hat évadon keresztül alakította a népszerű plasztikai sebész, Dr. Mark Sloan karakterét. A kilencedik évad elején távozott a sorozatból, miután karaktere súlyosan megsérült a hírhedt repülőgép-szerencsétlenségben. A színész most azt állítja, nem ő akart távozni a sorozatból, sokkal inkább "elengedték" őt az alkotók. 

A sorozatot sugárzó ABC csatorna annak idején ugyan nem árulta el a színész távozás okát, de Dane kijelentette, hogy megérti, miért engedték el a producerek, mivel "nem ugyanaz a fickó volt, akit felvettek". Bevallotta: "Nem annyira távoztam, mint inkább úgy gondolom, hogy elengedtek. Kezdtem - mint a legtöbb színész, aki jelentős időt töltött a sorozatban - nagyon drágává válni a csatorna számára" - mondta a színész, aki elmondta, nem volt emiatt feszültség közte és a sorozat alkotója, Shonda Rhimes között. "Szeretem Shonda Rhimest,(...) de valószínűleg kirúgtak" - tette hozzá a Grace klinika egykori sztárja. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.