Fiatal férjével strandolt Brigitte Nielsen: a sztár 61 évesen is bomba formában van

Filmmaker Azzato celebrates his 100th award
dpa Picture-Alliance via AFP/09 December 2023, Bavaria, Munich: Actress Brigitte Nielsen stands on the red carpet in front of the hotel "The Charles" at the ceremony for the 100th prize of filmmaker Azzato. Photo: Felix Hörhager/dpa (Photo by Felix Hörhager / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) - dpa Picture-Alliance via AFP
bomba test Mattia Dessi Brigitte Nielsen
Bomba formában van a Creed II 61 éves sztárja. Brigitte Nielsen nem is takargatta fitt alakját, amikor vasárnap fiatal férjével és két fiával strandolt Olaszországban. A sztár mélyen dekoltált, fekete fürdőruhában élvezte a nap sugarait és családja társaságát.

Brigitte Nielsen már nem tartozik a legfiatalabb sztárok közé a maga 61 évével. Ám a szőkeség odafigyel az alakjára, nem is csoda, hogy fiatal férje, a 45 éves Mattia Dessi annyira odavan érte. A család az olaszországi Nápolyban található Regina Isabellában élvezte a nyarat és a tengert, ahova Nielsent két fia, a 31 éves Aaron és a 34 éves Killian Marcus is elkísérte.

Brigitte Nielsen, fiatal férj
Brigitte Nielsen 61 évesen is bomba formában van, nem csoda, ha fiatal férje odavan érte
Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images

A dán szupersztár még 61 évesen is a külsejét és az egészségét helyezi előtérbe, fitt testalkatát a modellkedésnek tulajdonítja. Egy áprilisi interjúban mesélt arról, hogy 16 éves volt, amikor felfedezték. A barátnőjével vonattal mentek Koppenhágába, ahol a felnőtt életérzést keresve ketten megittak egy sört, ami valóban ellazította őket. Észrevették, hogy egy nő folyton őket nézi, aki végül azt mondta neki: „Hé, neked modellnek kéne lenned". Kiderült hogy egy New York-i modellfelvásárló volt az Elite-től, aki azt javasolta, készítsenek néhány próbaképet, hogy kiderüljön, fotón is olyan jól mutat-e.

Azóta sok víz lefolyt nemcsak a Dunán, és Nielsen számos híresség mellett megfordult, többek között Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone és a rapper, Flavor Flav oldalán.

Opening Night Of "Sell/Buy/Date" - Arrivals
Berigitte Nielsen és fiatal férje, Mattia Dessi
Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images

Ki Brigitte Nielsen fiatal férje, Mattia Dessi, és hogyan ismerkedett meg a nála 16 évvel fiatalabb olasz férfivel?

A pár 2004-ben találkozott Svájcban, és a VH1 Strange Love című valóságshow végén költöztek össze, amely eredetileg Nielsen és Flavor Flav rapper kapcsolatára összpontosított. Nielsen és Dessi 2006-ban Milánóban, egy lenyűgöző szertartás során házasodott össze. A volt modell állítja, hogy bár korábban már háromszor is kimondta az igent, először érezi úgy, hogy megtalálta akit és amit mindig is keresett, a klasszikus, kicsit régimódi párkapcsolat és család érzését. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.