Jennifer Lopez hat eljegyzési gyűrűje 13 millió dollárt ér - Íme a pazar kollekció

ékszer Jennifer Lopez & Ben Affleck eljegyzés eljegyzési gyűrű Jennifer Lopez
Az egyik legértékesebb gyűrűkollekciója van Hollywoodban JLónak. Jennifer Lopez hat eljegyzési gyűrű birtokosa és mind a hat elképesztően sokat ér.

A Ben Affleckkel kötött esküvője előtt Jennifer Lopez ötször volt menyasszony, a színészé kétszer is, így az énekesnő hat eljegyzési gyűrűt kapott már, amelyek együttes értéke 13 millió dollár körül van. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez hatszor volt menyasszony
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopezt hatszor jegyezték el

Jennifer Lopez Hollywood egyik leglenyűgözőbb eljegyzésigyűrű-kollekciójával büszkélkedhet. A színésznő 2022-ben házasodott össze Ben Affleckkel, akivel házassága egy ideje válságban van, ám előtte ötször jegyezték el. Bennel az első eljegyzésből nem lett házasság, de a színésznő azt az ékszert is megtartotta és nagyon kedves a szívének. 

1 Ojani Noa

J.Lo még 1997-ben kapott egy gyémántgyűrűt Ojani Noa színész-producertől. Jessica Flinn, a Jessica Flinn Jewellery alapítója elmondja, hogy a gyűrű közepén egy marquise fehér gyémánt látható, amely becslések szerint 3,5 és 4 karát között van, értéke pedig körülbelül 100 000 dollár. "Ez egy klasszikus és az 1990-es években népszerű gyűrűforma volt, amely az elköteleződést és az egységet szimbolizálja a pár között, az egyetlen kő a közepén két lélek egyesítését jelképezi" - magyarázza az ékszerszakértő. 

Premiere of "Selena"
Ojani Noa 1997-ben jegyezte el Jennifer Lopezt
Forrás: Getty Images

2. Cris Judd

Lopez 2000-ben ismerkedett meg Cris Judddal, aki a Love Don't Cost a Thing klipjében táncosként dolgozott. Judd az eljegyzésükkor egy smaragd csiszolású gyémántgyűrűt ajándékozott neki, amelyet Jessica körülbelül négy karátosra becsül. "A smaragd csiszolású gyémánt egy kifinomult és széles körben kedvelt drágakő csiszolás. A gyűrű kialakítása a férj és a feleség közötti közös köteléket szimbolizálja, a sárga arany szalag és a fehér gyémánt szalag pedig a luxus és a gazdagság érzését erősíti" - mondta Jessica, aki ezt a darabot 100 000 és 150 000 dollárosra becsüli. 

Jennifer Lopez Performs in New York City
A gyűrű kialakítása a férj és a feleség közötti közös köteléket szimbolizálja
Forrás: Getty Images

3. Ben Affleck

Amikor Ben Affleck először kérte meg Jennifer kezét, azt egy úgynevezett trilógiagyűrűvel tette, amelynek közepén lenyűgöző, ragyogó csiszolású rózsaszín gyémánt van és van rajta két fehérgyémánt oldalkő is - mondja Jessica. 

"Tekintettel arra, hogy a természetes színű gyémántok rendkívül ritkák, és a rózsaszín az egyik legritkább szín az összes közül, becslésünk szerint ez a gyűrű 2,5 és 3 millió dollár között lehet" - mondta Jessica. "A rózsaszín gyémántok nemcsak esztétikailag feltűnőek, hanem mélyen szimbolikusak is. Meleg, rózsás árnyalatukkal a romantikát és a szerelmet szimbolizálják, így ideális választás egy ilyen különleges ékszerhez. A JLo gyűrűjében lévő rózsaszín gyémánt olyan népszerű volt, hogy világméretű őrületet indított el" - tette hozzá. 

"Gigli" Press Conference with Jennifer Lopez, Ben Affleck and Justin Bartha
A rózsaszín gyémánt  aromantikát és a szerelmet szimbolizálja
Forrás: Getty Images

4. Marc Anthony

A salsaművész, Marc Anthony is felfigyelt arra, hogy JLo értékeli a színes gyémántokat, és ezért egy extravagáns, 8,5 karátos, ragyogó csiszolású, természetes kék gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét. "A lenyűgöző ékszert a kő ritkasága miatt 4 millió dollárra becsülik, a gyűrű a nyugalom és a béke mélyebb jelentését is hordozza" - magyarázta az ékszerész.  "Azonban ritkaságuk és áruk azt is jelenti, hogy a státusz és a gazdagság szimbólumai is" - tette hozzá. A pár hét év után vált el, két közös gyerekük van. 

2007 Vanity Fair Oscar Party
A gyűrű a nyugalom és a béke mélyebb jelentését is hordozza
Forrás: Getty Images

5. Alex Rodriguez

Alex Rodriguez egykori baseball-játékos 2019-ben egy smaragd csiszolású fehér gyémántot adott az akkor már kétgyerekes Lopeznek. A lenyűgöző, 15 karátos gyémántköves ékszer értéke 1-1,2 millió dollár lehet.  "A gyémánt kiváló minősége a tisztaságot testesíti meg, ezenkívül a gyémántok az örök szerelmet és a párok közötti elszakíthatatlan köteléket szimbolizálják, mivel a Föld legkeményebb anyagából vannak" - fejtette ki a gyémántszakértő. A pár állítólag a válás után is jó barátságot ápol.  

Celebrity Sightings In New York City - March 17, 2019
 Az örök szerelmet és a párok közötti elszakíthatatlan köteléket szimbolizálja
Forrás: Getty Images

6. Ben Affleck

Igazán kitett magáért a színész, amikor másodszor is megkérte JLo kezét. Ben Affleck egy több millió dolláros gyűrűt húzott Jennifer Lopez ujjára.A színész egy gyönyörű zöld gyémántgyűrűt választott kedvesének, amely nagyon is testhezálló ajándék volt. Affleck ugyanis a külön töltött évek alatt is figyelte Jennifert, aki többször is kifejezte vonzódását a zöld színhez. JLót, az évek során számos alkalommal fotózták zöldben, legikonikusabb viselete az a zöld sifon Versace ruha volt amelyet 2000-ben a 42. Grammy-díjátadón viselt. Lopez gyakran említette is, mennyire imádja ezt a színt: "Mindig azt mondom, hogy a zöld a szerencseszínem" - nyilatkozta egykor. "Rájöttem, hogy a legtöbb csodálatos dolog akkor történt velem, amikor zöldet viseltem: lehet, hogy véletlen egybeesés, de lehet, hogy nem" - tette hozzá. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.