Gisele Bündchen bikiniben mutatta meg elképesztő alakját - FOTÓK

IWC at Watches & Wonders in Geneva - Day 1
Getty Images for IWC Schaffhause/IWC at Watches & Wonders in Geneva - Day 1 - Harold Cunningham
szexi fotók Gisele Bundchen Bikini
Az egykori szupermodell családja, barátai társaságában élvezi a nyarat a tengerparton. Gisele Bündchen a közösségi oldalán osztott meg képeket, a rajongók bikiniben is megcsodálhatjuk kifogástalan alakját.

Míg Tom Brady újabb viszonyáról szólnak a hírek, addig exe, Gisele Bündchen a legnagyobb nyugalom élvezi a nyarat, gyerekei és párja társaságában. Az egykori szupermodell az Instagram-oldalán osztott meg néhány emlékezetes pillanatot a rajongóival.

Gisele Bündchen
Gisele Bündchen alakja 40 felett is elképesztő
Forrás: GC Images

Gisele Bündchen szépségén nem fog az idő

A kétgyerekes édesanya, aki 2022-ben vált el férjétől, Tom Brady-től, kirobbanó formában van. Képein csak úgy sugárzik róla a harmónia és a béke. Bündchen idén töltötte be a 44. életévét, de alalját a fiatalok is megirigyelhetnék. 

Bündchen 2023 júniusa óta alkot egy párt jiu-jitsu oktatójával, Joaquim Valente-vel. Mielőtt összejöttek, évekig baráti kapcsolatot ápoltak egymással. A pár igyekszik óvni kapcsolatukat a nyilvánosság elől. 

Tom Brady legújabb románca: Irina Shayk után ismét egy modellre vetette ki a hálóját

Bennfentesek szerint Tom Brady jelenleg a Sports Illustrated Swimsuit modelljével, Brooks Naderrel randevúzgat. Ez az új kapcsolat állítólag nem sokkal azután kezdődött, hogy Brady és Irina Shayk románca véget ért. Brooks Nader éppen válik Billy Haire üzletembertől, akivel kevesebb mint öt évig voltak házasok. Júniusban Nader feltűnt Olivia Culpo és Christian McCaffrey Rhode Island-i esküvőjén, ahol Prince Constantine Alexiosszal, Görögország hercegével érkezett, ami újabb pletykákat indított el egy lehetséges kapcsolatról. Július 4-i hétvégén azonban egyedül jelent meg Michael Rubin hírességekkel teli fehér partiján Hamptonsban. Tom Brady is jelen volt ezen az eseményen, bár nem világos, hogy itt találkoztak-e először Naderrel.

Ez nem az első alkalom, hogy Brady Michael Rubin partiján keveredik kalandokba. Egy bennfentes elmondása szerint 2023 júliusában Brady több nővel is beszélgetett, köztük Kim Kardashiannal is. Röviddel ezután az NFL-legendát Irina Shaykkal hozták hírbe, és többször is együtt látták őket. Ez a románc azonban gyorsan véget ért.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.