Gwyneth Paltrow elárulta, mikor jött rá, hogy már nem működik a házassága Chris Martinnal

3rd Annual Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala Benefiting J/P HRO Presented By Giorgio Armani - Inside
3rd Annual Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala Benefiting J/P HRO Presented By Giorgio Armani - Inside/bestof - Kevin Mazur
válás Chris Martin Gwyneth Paltrow
A szépséges színésznő és a Coldplay frontembere 2014-ben a fél világot sokkolták a bejelentésükkel, miszerint tíz év után véget vetnek a házasságuknak. Gwyneth Paltrow most elárulta, mikor döbbent rá, hogy már nem férjével közösen látja a jövőt.

Látszólag tökéletes házasság volt az övék, emiatt is sokkolta a rajongókat a hír 2014-ben, miszerint Gwyneth Paltrow és Chris Martin külön utakon folytatják a jövőben. A házaspár tíz évig volt egy pár, házasságuk során két gyermekük született, a most 20 éves Apple és a 18 éves Moses. A színésznő nemrég felfedte, mikor érezte meg, hogy kapcsolatuk már nem a régi.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow és Chris Martin házassága tíz évig tartott
Forrás: Getty Images

Gwyneth Paltrow a 38. születésnapján döbbent rá, hogy nem így szeretne élni

A színésznő 38. születésnapja alkalmából ő és férje egy romantikus utazásra mentek el, a toszkán vidéken rejtőztek el, ahol minden csodálatos és idilli volt. A békés környezet ellenére Gwyneth egyre nagyobb nyugtalanságot érzett. 

Nem emlékszem pontosan, mikor történt. Nem emlékszem, melyik nap volt vagy melyik napszak. De tudtam, hogy a házasságom véget ért

 - mondta őszintén a színésznő, aki hozzátette, hogy ez a szívszorító felismerés csak a kezdet volt, a valódi szavak csak évek múlva hangzottak el. 

Közel voltunk egymáshoz, bár párként soha illettünk össze igazán. Mindig volt egy kis nyugtalanság és feszültség. De, istenem, mennyire szerettük a gyerekeinket

- magyarázta, majd minden erőfeszítésük ellenére, hogy családjuk egységét megőrizzék, a kettejük között lévő feszültség legyőzhetetlennek bizonyult. A válás előtt párterapeuta segítségét kérték és a nyilvános bejelentés előtt már egy éve külön éltek. 

Szomorú szívvel döntöttünk a különválás mellett. Arra a következtetésre jutottunk, hogy bár nagyon szeretjük egymást, mindkettőnknek jobb lesz külön. Azonban mindig is egy család leszünk, és sok szempontból közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha.

Az exházaspárra azóta külön-külön rátalált a szerelem. Gwyneth 2018-ban házasodott össze Brad Falchuk filmrendezővel, Chris pedig Dakota Johnsonnal,  A szürke ötven árnyalata színésznőjével él párkapcsolatban. Gwyneth, Chris és Dakota harmonikus kapcsolatot ápolnak egymással, gyakran látni őket együtt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.