Gyászol a Guns N’ Roses legendás gitárosa: elhunyt Slash nevelt lánya

Slash
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
gyászhír slash Guns N ' Roses
Lucy-Bleu Knight csak 25 éves volt. Nevelőapja, Slash összetört, lemondta a fellépéseit is.

25 évesen elhunyt Slash nevelt lánya, Lucy-Bleu Knight. A zenész teljesen összetört, a lány halálhírét maga tudatta a közösségi oldalán, de hogy mi a halál oka, arró nem írt.  

Slash
Gyászol Slash, elhunyt a nevelt lánya
Forrás: Getty Images via AFP

„Lucy-Bleu Knight (1998. december 6.), Meegan Hodges és Mark Knight szeretett lánya, Samantha Somers Knight és Slash mostohalánya, Scarlet Knight nővére, London és Cash Hudson mostohatestvére békésen hunyt el Los Angelesben, Kaliforniában 2024. július 19-én" - írta Slash.

„Lucy-Bleu tehetséges művész volt, szenvedélyes álmodozó, és egy elbűvölő, szerethető, kedves lélek" - tette hozzá.

Slash közleményében azt is kérte, hogy tartsák tiszteletben magánéletét és kerüljék el a spekulációkat, meg tudják gyászolni lányukat, és fel tudják dolgozni ezt a pusztító veszteséget.

A Los Angeles-i halottkémi hivatal mindössze annyit mondott el az ügyről, hogy Lucy-Bleu a saját lakásában halt meg, és a boncolását már kitűzték.

Lucy-Bleu Meegan Hodges lánya volt, aki Slash korábbi élettársa. A pár 1989-ben kezdett randizni, majd 2015-ben újraélesztették kapcsolatukat, miután a rocker elvált Perla Ferrartól.

Lucy-Bleu halála előtt egy hátborzongató utolsó posztot osztott meg az Instagramon - három órával később Slash megosztotta a hírt a haláláról.  

A lány egy szelfit posztolt, a következő szívszorító üzenettel:

„Ha azt éreztettem veled, hogy kirekesztett vagy, esetleg manipuláltalak/irányítottalak, vagy azt mondtam, hogy a munkádat, miközben engem a szüleim anyagilag támogattak, vagy a valós problémákat fojtottam mérgező pozitivitásba - akkor sajnálom. Számtalan elszalasztott lehetőség és kapcsolódás egy undorítóan nagy egó, bizonytalan szív és a sebezhetőségtől való félelem miatt. Remélem, a lelkem fejlődni tud abból, hogy rosszul végeztem a munkám Lucy-Bleu-ként. Béke🌷."

Lucy-Bleu szívszorító utolsó üzenete


Lucy-Bleu látszólag arra használta a közösségi médiát, hogy megmutassa kreatív oldalát, a művészeti alkotásairól, tetoválásairól és kulináris kreációkat posztolt. 2024-ben azonban sokkal kevesebbet jelentkezett.

Slash lemondta a fellépéseit

Lucy-Bleu tragikus halála után Slash lemondta S.E.R.P.E.N.T. turnéjának négy közelgő időpontját. Várhatóan július 28. utána folytatja a koncertezést.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.