Gyönyörű sorscsapás: Palvin Barbi férje a Netflixen mutogatja meztelen fenekét

palvin barbi barbara, dylan sprouse
Getty Images for Warner Bros - Stewart Cook
szexjelenet Gyönyörű sorscsapás Palvin Barbi Dylan Sprouse
A Gyönyörű sorscsapás című filmben Dylan Sprouse igazán kitesz magáért, mindent elkövet, hogy elnyerje választottja szívét. Palvin Barbi férje elárulta, milyen volt a heves szexjeleneteket forgatni, és miért töltött el egy egész napot a zuhany alatt.

A Gyönyörű sorscsapás most éppen a negyedik legnépszerűbb film a Netflixen. A vígjáték az elsőéves főiskolás Abbyről (Virginia Gardner) szól, aki megpróbál elhatárolódni sötét múltjától, miközben ellenáll a rosszfiú, Travis (Dylan Sprouse) iránti vonzalmának. Érzelmeinek tagadása kisebb katasztrófákhoz vezet. A lány határozottságától lenyűgözve Travis fogadást ajánl neki: ha elveszíti a következő bunyóját, egy hónapig lemond a szexről. De ha megnyeri anélkül, hogy egyetlen ütést is bekapna ellenfelétől, Abbynek egy hónapra össze kell költöznie vele. Travisnek azonban fogalma sincs, hogy szerelme sötét titkot rejteget előle.

Dylan Sprouse, Gyönyörű sorscsapás
Gyönyörű sorscsapás: Dylan Sprouse és Virginia Gardner
Forrás: IMDB

Travis szerepe miatt Dylan Sprouse napi 4 órákat edzett, hogy hitelesen tudja alakítani a fiút, aki illegális boxmeccseken szerzi meg a tandíjra valót. Napi két óra boksz és két óra testépítés volt a program. Sprouse Los Angelesben és Bulgáriában készült fel a filmre profi edzők segítségével.

Az egykori tinisztárt meglepetésként érte a döntés, hogy őt választották Travis szerepére. „Sosem gondoltam volna, hogy bárki rám néz és azt gondolja: ez a srác képes eljátszani egy ketrecharcost. Mindig azt hittem, hogy csak vicces szerepeket fogok kapni" - nyilatkozta korábban Sprouse, aki minden bizonnyal büszke a fejlődésére. 

Végignézhettem, ahogy a testem változik és erősödik. Nagyon megérte. A négyórás edzést azonban nehéz összeegyeztetni a mindennapi élettel.

"Nagymamámnak nem tetszett a csupasz fenekem"

A Travis és Abby közötti szerelmi történetben több robbanásveszélyes helyzet is van. Például egy Las Vegas-i hotelszobában az aktusuk katasztrófával végződik. Rengeteg munka volt összehozni a néhány másodperces jelenetet.

„A hotelszobai és a zuhanyzóban zajló jelenetek, a rombolás egy egész napot vettek igénybe a forgatáson" - meséli Palvin Barbi férje. A színészek a munka jelentős részét a zuhany alatt töltötték.

A forró jelenetekből az egész film alatt nincs hiány, és időnként a tetovált színész hátsója is fókuszba került. Amikor megkérdezték tőle, hogy zavarban volt-e a forgatások alatt, nevetve azt mondta: „Én már sokszor láttam, de nagymamámnak valószínűleg nem tetszett a csupasz fenekem."

Gyönyörű sorscsapás: Dylan Sprouse és Virginia Gardner intimitás-koordinátorral dolgozott

Ahogy az a hollywoodi produkciókban szokás, a Gyönyörű sorscsapás intim jeleneteit is mozdulatról mozdulatra megtervezték az intimitás-koordinátorok.

„Ezekre az emberekre feltétlenül szükség van egy ilyen film forgatásán" - hangsúlyozta az amerikai színész, majd hozzátette: „Nemcsak az intim jeleneteknél voltak ott, hanem arról is gondoskodott, hogy jól érezd magad munka közben."

Az, hogy Dylan Sprouse és színésztársa, Virginia Gardner ilyen jól harmonizáltak, régi barátságra vezethető vissza.

„Hasonló a humorérzékünk. A köztünk lévő kémia már a kezdetektől fogva megvolt. Ha az ember a forgatáson barátkozik az emberekkel, az mindent sokkal könnyebbé tesz."

A Gyönyörű sorscsapás 2023 április 12-én került a mozikba, és most már a Netflixen is elérhető.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.