Íme, a rejtett részlet György herceg születésnapi fotóján: sokan nem vették észre

György herceg hivatalos fotója a 11. születésnapján
https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/ -
kép fotó György herceg születésnap
Katalin hercegné immár szokásos módon egy fotóval köszöntötte szülinapos gyerekét. György herceg képén azonban van egy rejtett részlet, amiről sokan lemaradtak.

György herceg 11. születésnapja alkalmából friss fotót tettek közzé róla, amelyet édesanyja, Katalin hercegné készített. A felvétel Vilmos és a walesi hercegné hivatalos Instagram-oldalára került ki, ám kiderült, hogy a képről lemaradt egy apró részlet, ami sokak figyelmét elkerülhette.

György herceg szülinapi fotójának rejtett részletére derült fény
György herceg szülinapi fotójának rejtett részletére derült fény
Forrás: AFP or licensors

Lemaradt egy részlet György herceg születésnapi fotójáról

Katalin hercegné minden gyerekét ugyanúgy köszönti fel a nyilvánosság előtt: egy-egy friss fotót közöl a szülinaposról. A kép általában a szülők, vagyis Katalin és Vilmos hivatalos Instagram-oldalára kerül ki, nem volt ez másként György herceg esetében sem, aki júlus 22-én töltötte be a 11. életévét.

György herceg hivatalos fotója a 11. születésnapján
György herceg hivatalos fotója a 11. születésnapján
Forrás: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

A leendő királyról egy fekete-fehér fotót töltöttek fel, amelyet később a csupán 24 órán át látható Instagram-történetükben is megosztottak. Ekkor derült fény arra, hogy a közzétett fotón nem látható György keze, a történetben megmutatott kép azonban a teljes, vágatlan felvétel.

György herceg születésnapi fotójának eredeti változata
György herceg születésnapi fotójának eredeti változata
Forrás: Instagram/princeandprincessofwales

Ezen a felvételen látható, hogy György herceg egy barátságkarkötőt visel a csuklóján. 

Arra nem derült fény, hogy az ékszer kitől származik, de 

sejthető, hogy ez a gyerekek és a Károly király közötti kapocs jelképe.

Nemrég ugyanis kiszúrták, hogy Sarolta hercegnő Wimbledonban egy hasonló karkötőt viselt, majd Károlyt is egy ilyen ékszerrel fotózták le a Csatorna-szigeteken tett látogatása során, és a király azóta is viseli a karkötőt. Eddig Györgyön nem fedezték fel az emberek, de a szülinapi Instagram-történetnek hála kiderült, hogy ő is viseli az ékszert. Már csak az a kérdés, hogy vajon Lajos is kapott-e hasonló karkötőt? Mivel egyelőre róla nem készült olyan kép, amely erre választ adna, csak feltételezhetjük, hogy ha az idősebb gyerekeken ott van a karkötő, akkor valószínűleg Vilmos és Katalin legkisebb gyerekét sem hagyták ki ebből, bár éppen nemrég követeltek a rajongók igazságot a kis Lajosnak, ugyanis úgy érezték, hogy őt elhanyagolja a királyi család: Katalin hercegné és Sarolta hercegnő nemrég Wimbledonban mulattak együtt, eközben György herceg Vilmos herceggel Berlinbe utazott, hogy végignézzék az angol csapat mérkőzését. A Taylor Swift koncerten is csak a két idősebb gyerek volt, ezért érzik úgy a rajongók, hogy Lajost mindig kihagyják a szórakozásból.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.