A legcukibb: Sarolta barátságkarkötőt adott Károlynak, és a király viseli - FOTÓK

Károly király
PA Images via Getty Images/Andrew Matthews - PA Images -
szeretet barátságkarkötő Károly király Sarolta hercegnő
Új, színes kiegészítőt viselt a király, miközben a Csatorna-szigeteken tett látogatást. Sarolta hercegnő pedig hasonló karkötővel a kezén jelent meg Wimbledonban, így most mindenki azon olvadozik, hogy a kisunoka barátságkarkötőt adott nagypapájának.

III. Károly király igyekszik szoros kapcsolatot kialakítani unokáival, ennek a bizonyítéka az a színes kiegészítő is, amit a Csatorna-szigeteken tett látogatása során viselt. Sarolta hercegnő ugyanis ahhoz hasonló karkötőben volt látható Wimbledonban, így valószínűsíthető, hogy a király  az "ékszerét" a kisunokájától kapta egyfajta barátságkarkötőként.

Sarolta hercegnő
Sarolta hercegnő a barátságkarkötővel
Forrás: WireImage/Karwai Tang

Sarolta hercegnő barátságkarkötőt adott Károly királynak 

Károly király mindig arra törekedett, hogy közvetlen, bensőséges kapcsolatot alakítson ki unokáival. Vannak, akikkel sikerült és vannak, akikkel nem. Vilmos és Katalin gyerekei nagyon közel állnak az uralkodóhoz, ellenben Harry herceg gyerekeivel szinte semmilyen kapcsolata nincsen Károlynak önhibáján kívül. Többször kifejezte már azonban abbéli szándékát, hogy velük is szorosabbra fűzze a viszonyt, ám ez nemcsak rajta múlik, hanem a szülőkön is, akik egy családként hosszú ideje nem voltak már Angliában. 

"A király teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy minden unokája életében jelen legyen. Mindennél fontosabbnak tartja a családot, és bármilyen legyen is a kapcsolata a fiával, soha nem elégedett meg azzal, hogy unokáit csak videohíváson keresztü látja" - árulta el korábban egy forrás arról, Károly mennyire szeretné, ha Lilibet és Archie is az élete része lenne. 

Károly király és Sarolta hercegnő barátságkarkötőt viselnek
Károly király és Sarolta hercegnő barátságkarkötőt viselnek
Forrás: Getty Images

Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy a király mindennél jobban szereti az unokáit, mint az a karkötő, amit az elmúlt napokban a Csatorna-szigeteken tett látogatása során viselt, és azóta is. Ez a színes kiegészítő meglehetősen szokatlan a király csuklóján, nem véletlenül figyelt fel mindenki a zakója alól kivillanó csecsebecsére. Rögtön értelmet nyert azonban a különös ékszer, amikor észrevették a szemfülesek, hogy Sarolta hercegnő hasonlót viselt Wimbledonban.

Károly király
Károly király a barátságkarkötővel a kezén
Forrás: Samir Hussein/Samir Hussein

Valószínűsítik, hogy a színes karkötőt nem Károly választotta magának, hanem Sarolta hercegnő ajándékozta nagypapájának, és magának is szerzett egy hasonlót amolyan barátságkarkötőként. 

Károly király szívében György herceg különleges helyet foglal el

Amikor György herceg 2013-ban megszületett, az uralkodó fákat ültetett Balmoralban az unokája tiszteletére, és azóta is karbantartotta azt a faházat, amit még saját fiainak építtetett a Highgrove-i kertben, Gloucestershire-ben, hogy György ott játszhasson. Természetesen Károly bebizonyította, hogy minden unokáját egyformán szereti, György herceggel azonban mégis más lesz a viszonya, hiszen ő trónörökös. "Jelenleg nagypapa-unoka kapcsolat van György és Károly között, de ahogy öregszik, a király mentor szerepet fog vállalni, hasonlóan ahhoz, ahogy a néhai királynő tette Vilmos herceggel" - árulta el egy forrás.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.