Harry herceg megcsalta Meghant: Vele lépett félre – Fotó

Harry herceg megcsalta Meghan Markle-t
Getty Images for The Invictus Ga - Chris Jackson
Harry herceg Meghan Markle megcsalás
Harry herceg kapcsolatuk hajnalán megcsalta Meghan Markle egykori színészőt. Az affér majdnem kettejük szakításához is vezetett. Egy gyönyörű modellre vetett szemet Harry herceg.

Harry herceg és Meghan Markle 2018-ban házasodtak össze. A frigy azonban majdnem meghiúsult, ugyanis Harry herceg kapcsolatuk hajnalán egy gyönyörű modellre vetett szemet, akivel több volt köztük némi flörtnél...

Sarah Ann Macklinn, Harry herceg egykori kiszemeltje
Sarah Ann Macklinn, Harry herceg egykori kiszemeltje
Forrás: Instagram/SarahAnnMacklinn

Angela Levin Beszélgetések a herceggel című könyvéből kiderül, hogy Harry herceg egy privát házibuliban találkozott a modell Sarah Ann Macklinnel, akibe első látásra belehabarodott. Azonnal megszerezte a telefonszámát is és sms-ben flörtölt vele. 

"Egy partin találkozott Sarah Ann Macklinnel, és aznap este együtt távoztak. Meghannel való kapcsolata első napjaiban Harry randevúzni ment Macklinnel. Ez többnek tűnt egy egyéjszakás kalandnál, mivel Harry nagyszerű nőnek tartotta. Többször találkozott vele, bár akkor már Meghan Markle-lel hozták kapcsolatba.Ez kapcsolat addig  tartott, amíg a herceg Afrikába utazott, és ekkor minden véget ért"

 - tudhatjuk meg Angela Levintől- írta meg a marca.com.

Angela hozzátette, hogy Sarah ées Harry kapcsolata nem lett volna túl tartós, hiszen teljesen különböztek egymástól. Míg Harry herceg a hedonista életet kedveli, addig Sarah a mai napig az egészségtudatos és fegyelmezett életet részesíti előnyben.

Harry herceg vele csalta meg Meghant:

Sarah Ann Macklin modell és influencer egyébként az egészséges életet hirdeti is közösségi platformjain videóival, fotóival,  ösztönzi az embereket arra, hogy minél egészségesebben éljék az életüket. A gyönyörű nő vonásaiban igencsak hasonlít a jelenlegi hercegnére. Mondhatjuk, hogy Harry a mediterrán típusú hölgyeket kedveli.

Harry herceg és Meghan kapcsolata végül túlélte ez a légyottot. A történet azonban időről-időre előkerül, főleg mostanában, amikor a világsajtó azt találgatja, vajon meddig működhet még Harry herceg és Meghan Markle házassága? Harry ugyanis óriási honvággyal küzd és tervei között szerepel a hazaköltözés is az Egyesült Királyságba, amiről Meghan hallani sem akar. Vajon a költözés váláshoz vezethet?

Harry és Meghan 2020-ban döntöttek úgy, hogy kilépnek a királyi kötelékből és a brit királyi családtól távol, hivatali teendőiket visszaadva, Amerikában kezdenek új életet. A fél világ felháborodását kivívták akkor, hiába próbálták elmagyarázni döntésük okát, miszerint Meghant szétszedte a brit média. Harry vajon megbánta a kilépést?

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.