Felismerhetetlen a Jóbarátok sztárja: 23 év telt el az ikonikus szerepe óta

Friends, Jóbarátok, Jane Sibbett, Carol
NBCUniversal via Getty Images/Friends - NBC
Jane Sibbett Jóbarátok felismerhetetlen
Az amerikai színésznő egy ausztrál reggeli műsorban jelentkezett be, és alig ismerni rá. A Jóbarátok sztárja, Jane Sibbett Carolt alakította a sorozatban.

Jane Sibbett Ross Geller első feleségét, Carol Willicket alakította a sorozatban. Azóta eltelt 23 év, a színésznőre pedig alig lehet ráismerni. Így néz ki ma a Jóbarátok sztárja.

Friends, Jóbarátok, Jane Sibbett Jóbarátok sztárja
A Jóbarátok sztárja, Jane Sibbett 
Forrás: NBCUniversal via Getty Images/Friends

Fel sem ismernénk a Jóbarátok sztárját,  Jane Sibbett színésznőt

Első pillantásra senki nem ismerné fel a Jóbarátok sztárját, aki 23 éve bújt utoljára Ross Geller első feleségének, Carol Willicknek a bőrébe. A 61 éves Jane Sibbett színésznő 1994 és 2001 között szerepelt az ikonikus sorozatban, amelynek emlékeit most egy ausztrál reggeli műsorban elevenítette fel. Megosztotta, hogy majdnem nem kapta meg Carol szerepét, mert a castingcsapat eredetileg Rachel Green szerepére szánta őt. Végül azért nem ő lett Rachel, mert teherbe esett. 

Jane Sibbett
A Jóbarátok sztárja, Jane Sibbett így néz ki ma
Forrás: YouTube/ Sunrise

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.