Katalin és Vilmos olajágat nyújtottak volna Harryéknek, de nekik semmi nem elég

Katalin hercegné és Vilmos herceg
Anadolu via AFP - Anadolu via AFP
gesztus katalin hercegné Meghan Markle Vilmos herceg Harry herceg
Úgy tűnik, hogy Harry és Meghan Markle nem elégszenek meg az apró gesztusokkal. Hiába nyújtott nekik Katalin és Vilmos olajágat, nem volt elég.

Harry herceg egyszer úgy jellemezte Katalin hercegnét, mint "a nővérem, aki sosem volt, de mindig is akartam", ennek ellenére úgy tűnik, hogy Harry herceg, Meghan Markle és a walesi hercegi pár fagyos viszonya egyhamar nem fog feloldódni. A sussexiak többször is nyilvánosan kritizálták Vilmost és Katalint a 2020-as drámai távozásuk óta, Harry herceg pedig sok negatív dolgot írt bátyjáról és sógornőjéről Spare (Tartalék) című memoárjában. Azonban a folyamatos viszályuk ellenére egy új könyvből kiderült, hogy Katalin és Vilmos olajágat nyújtott Harrynek és Meghannek egy megható este után a Buckingham-palotában.

Vilmos herceg, Katalin hercegné, 2023. november 30.  Katalin és Vilmos
Katalin és Vilmos olajágat nyújtottak Harryéknek
Forrás: AFP

Katalin és Vilmos olajágat nyújtottak Harrynek és Meghannak

A gesztusra állítólag a néhai II. Erzsébet királynő halálát követő napokban került sor, amikor a királyi család minden tagja összegyűlt a palotában, várva az egykori uralkodó koporsóját. A koporsó megérkezése előtt egy informális vacsora hozta össze a viszálykodó párokat, és ez olyasmi volt, amit "a néhai királynő is jóváhagyott volna". 

Az új életrajzi könyv szerzője, Robert Hardman szerint Vilmos és Katalin "azt javasolták, hogy Sussex hercege és hercegnéje csatolakozzanak autójukkal a rendőri kíséretükhöz, amikor visszafelé tartanak Windsorba, hiszen mindannyian ugyanarra mennek".

Harry herceg Pat Tillman-díj, Meghan Markle
Harry és Meghan a gesztus ellenére nem érezték úgy hogy megfelelően bánnak velük
Forrás: Getty Images for W+P/Kevin Mazur

A szerző azt írta: "A palotában a királyi család minden tagja ott volt, hogy utoljára köszöntse a királynőt, amit egy kötetlen vacsora követett" - írta. Ezután tette Vilmos és Katalin az ajánlatát, hiszen emlékezhetünk: Harry herceg és Meghan Markle mindig a biztonságukat féltik, mivel hivatalos védelmet nem kapnak a kilépésük óta. "Mostanra eljutottunk arra a pontra, hogy Meghan nem akar az Egyesült Királyságba jönni a gyerekekkel. Egyszerűen nem érzi magát biztonságban" - állította egy forrás korábban. "Ez csak egy apró gesztus volt (az autón nem osztoztak volna), és közel sem volt megbékélés. A néhai királynő azonban jóváhagyta volna" - írta az új életrajzi könyv szerzője.

A temetés után azonban elterjedtek olyan pletykák, mik szerint Harry és Meghan úgy érezték, nem bántak velük megfelelően..."Mindketten nyafogtak, hogy a család nem volt olyan befogadó, mint amilyennek lennie kellett volna."

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.