A palota friss fotót osztott meg Katalin hercegnéről egy új hagyomány részeként

The Prince And Princess Of Wales Celebrate Black History Month
Samir Hussein/WireImage/The Prince And Princess Of Wales Celebrate Black History Month - Samir Hussein
brit királyi család katalin hercegné hagyomány
A Kensington-palota Instagram-oldalán emlékeztette a közvéleményt arról, hogy a walesi hercegné komolyan veszi otthoni felépülését, miután az év elején rákot diagnosztizáltak nála. A palota egy gyönyörű képet osztott meg Katalin hercegnéről, melyen egy tó partján álló fa előtt látható.

A kép, amelyet egyébként már láthattak a rajongók Katalin hercegné és Vilmos herceg hivatalos Instagram-oldalán egy új királyi hagyomány részeként került megosztásra. Az új szokás keretében a palota összefoglalja, hogy mivel foglalkoztak a királyi család tagjai az adott hónapban, visszatekintve a sűrű programokra. Az 'Üdvözöljük a júniusi visszatekintésben' címmel ellátott sorozatban minden olyan fontos esemény, megemlékezés megtalálható, ami a brit királyi család életében kiemelkedő volt.

Katalin hercegné
Katalin hercegné állapota napról napra javul 
Forrás: Getty Images/The Princess Of Wales 

Katalin hercegné állapota napról napra javul

Az összefoglalóban, amely a walesi herceg és hercegné hivatalos Instagram-fiókján található, Katalin hercegné is helyet kapott,  aki június közepén, hosszú hallgatás után törte meg a csendet. Elmondta, minden napot egy lehetőségnek tekint és igyekszik pozitív maradni. 

"Meghatott az elmúlt néhány hónapban érkezett minden kedves támogató és bátorító üzenet. A betegségem valóban megváltoztatta az életünket, de a sok szeretet, amit kaptunk, Vilmost és engem is átsegített a nehezebb időszakokon" - írta közleményében. Katalin arról is beszélt, hogy még nincs túl a betegségén, a kezelése még hónapokig eltart és ebből kifolyólag vannak jó és vannak rossz napjai. 

„Jól haladok, de mindenki tudja, aki kemoterápián megy vagy ment valaha keresztül, vannak jó és rossz napok. A rossz napokon gyengének, fáradtnak érzed magad, és hallgatnod kell a testedre, pihenned kell. A jó napokon azonban, amikor erősebbnek érezzük magunkat, a lehető legjobban ki kell használnunk, hogy jól vagyunk" - áll Katalin hercegné péntek esti írásos üzenetében és hozzátette, amikor jobban érzi magát, megpróbál tevékeny lenni és bízik benne, hogy a nyáron több nyilvános programon is részt tud venni. 

A júniusi visszatekintés a június 15-i Trooping the Colour ünnepségről is kiemelt emlékezetes pillanatokat. Bár korábban azt nyilatkozta nem lesz ott, úgy döntött, mégis részt vesz az uralkodó hivatalos születésnapjával egybekötött seregszemlén a hercegné. Katalin gyermekeivel, a 10 éves György herceggel , a 9 éves Sarolta hercegnővel és a hatéves Lajossal ült hintóba és integetett a tömegnek. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.