Titok a múltból: Katalin már korábban megismerhette volna Vilmost, de elszúrták

Katalin hercegné és Vilmos herceg
Getty Images/WPA Pool - WPA Pool
találkozás katalin hercegné Vilmos herceg egyetem
Nincs könnyű helyzetben az univerzum, ha két személyt akar egy helyre, egy időben sodorni. Szerencsére ez másodszorra sikerült: így nem találkozott Katalin hercegné és Vilmos herceg.

Mint az köztudott, Katalin hercegné még az egyetemi évei alatt ismerte meg Vilmos herceget. Bár a kapcsolatuk sorsszerűnek tűnik, most kiderült, hogy volt egy elmulasztott találkozásuk, mielőtt 2001-ben megismerkedtek.

Katalin hercegné és Vilmos herceg
Nem az első lehetőségen múlt a kapcsolatuk, azt ugyanis Katalin hercegné elmulasztotta
(Forrás: Getty Images/TWPA Pool)

Katalin hercegné elmulasztotta az első találkozást

A hírek szerint az egyetemi találkozó előtt Katalin hercegné részt vett ugyanazon dél-amerikai évhalasztó programon, amelyet pér héttel korábban Vilmos herceg is elvégzett. Csak egy kicsivel kerülték el egymást, de szerencsére az elmaradt találkozást sikerült pótolniuk a St. Andrews campusán. 

Ahogy a királyi író, Tina Brown fogalmazott, Katalin eleinte csak megjelent Vilmos életének peremén. Az egyetemen viszont már hamar megakadt egymások a szemük és idővel arra is rájöttek, hogy sok közös vonásuk van. De a szikra nem rögtön kapott lángra, mivel akkoriban még másokkal randizgattak. 

2002 márciusában jött a fordulat, amikor egy divatbemutatón Katalin áttetsző ruhában lépett színpadra, ezzel végérvényesen elkápráztatva hercegét.

 Ezután már minden magától alakult, a fiatalok még abban az évben hivatalosan is egy pár lettek. Ezt követően 2007-ben szakítottak egy rövid időre, de a szünet alatt csak tudatosult mindkettejükben, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. A többi pedig, ahogy mondani szokás, már történelem.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.