Jelek, amelyek arra utalnak, hogy Katalin hercegné megjelenik Wimbledonban

Katalin hercegné Wimbledon Tennis Championships - Day Thirteen
Northfoto -
tenisz wimbledon katalin hercegné
Imádja a teniszt, és ő adja át minden évben a trófeákat is. Van remény, hogy Katalin hercegné részt vegyen a wimbledoni tenisztornán.

Bár már tart a wimbledoni tenisztorna, még mindig nem tudni, megjelenik-e Katalin hercegné a rendezvényen. Az All England Lawn Tennis and Croquet Club védnökeként a hagyomány szerint ő szokta átadni a trófeákat a wimbledoni bajnoknak.

Katalin hercegné, Catherine (Kate) Middleton, princesse de Galles, remet le trophée à Carlos Alcaraz, vainqueur du tournoi de Wimbledon 2023 à Londres
Katalin hercegné szokta átadni a trófeákat
Forrás: Getty Images

Nem csak nézni szereti Katalin hercegné a teniszt

Katalin teniszszeretete gyerekkorára nyúlik vissza, és Wimbledont csak egyszer hagyta ki – 2013-ban, amikor terhes volt György herceggel. Azt is tudni, hogy nem csak nézni szereti ezt a sportot, a hercegné az exkluzív fulhami Hurlingham Clubban vett teniszleckéket, játszott a legnagyobb teniszsztárokkal, köztük Roger Federerrel és Emma Raducanuval is. 

The Princess Of Wales And Roger Federer Celebrate Wimbledon's Ball Girls and Boys
Ő maga is szeret játszani
Forrás: Getty Images

Bíznak benne, hogy Katalin adja át a trófeákat

A tenisztorna szervezői bíznak benne, hogy Katalin megtiszteli őket jelenlétével és átadja a díjakat. Leszögezték, teljesen rugalmasak és alkalmazkodnak a beteg hercegnéhoz. "Reméljük, hogy a walesi hercegné eljön és átadhatja a trófeákat a klub védnökeként, de most az ő egészsége és felépülése legfontosabb. Azt megígértük neki, hogy ha részt vesz a tenisztornán, a lehető legjobban alkalmazkodunk hozzá" - nyilatkozta az All England Club elnöke, Debbie Jevans.

Katalin hercegné Wimbledon Tennis Championships-Day Two
Szinte minden Wimbledonon részt vett
Forrás: Northfoto

"A lehető legjobban ki kell használnunk, hogy jól vagyunk"

Az, hogy Katalin részt vesz a wimbledoni eseményen onnan gondolják, hogy megjelent néhány hete a Trooping the Colouron is. Amikor bejelentette, hogy ott lesz a katonai seregszemlén, a következőket írta: "Jól haladok, de mindenki tudja, aki kemoterápián megy vagy ment valaha keresztül, vannak jó és rossz napok. A rossz napokon gyengének, fáradtnak érzed magad, és hallgatnod kell a testedre, pihenned kell. A jó napokon azonban, amikor erősebbnek érezzük magunkat, a lehető legjobban ki kell használnunk, hogy jól vagyunk.

Kate Middleton appears on balcony alongside royal family during Trooping the Colour parade in first appearance since cancer announcement
A Trooping the Colouron való részvétele reményt keltett, hogy Wimbledonban is ott lesz
Forrás: Northfoto

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.