Lady Gaga és Michael Polansky eljegyzése: a barátok szerint ez a kapcsolat rossz hatással van az énekesnőre

Celebrity Sightings In New York City - October 22, 2023
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - October 22, 2023 - Gotham
Vélemény Michael Polansky Lady Gaga
Nem mindenkinek nyerte el a tetszését a világhírű énekesnő és párjának kapcsolata. A barátok egy része szerint Lady Gaga sokkal törékenyebb, finomabb lett a magánéletben, mióta Michael Polansky a párja, a többiek viszont úgy vélik, hogy ez a kapcsolat egyáltalán nincs jó hatással rá.

Lady Gaga és Michael Polansky kapcsolata jelentős figyelmet kapott, azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését az énekesnő választása. Barátai és munkatársai között megoszlanak a vélemények Polanskyval kapcsolatban.

Lady Gaga
Lady Gaga és Michael Polansky kapcsolatáról megoszlanak a vélemények
Forrás: Getty Images/Super Bowl LVIII - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs

Lady Gaga és Michael Polansky kapcsolata - Mi az igazság?

Egy, a Gagához közel álló forrás a Life & Style magazinnak elmondta: „Nem látom ezt gyakran nyilvánosan, de a színfalak mögött Gaga sokkal törékenyebb személy lett Michael mellett, mint bármikor korábban, amióta ismerem.” Egy másik bennfentes szerint az énekesnő karrierje remekül alakul, de a párkapcsolata egyáltalán nincsen rá jó hatással. „Minden nagyszerűen megy a karrierjében, de ez a kapcsolat nem volt jó hatással rá. Túl sok időt ádoz erre a férfire, ami nem volt így, amikor Taylor Kinney-vel randizott” – említette az informátor, utalva Gaga ex-vőlegényére. Gaga és Kinney 2011-ben találkoztak a „Yoü and I” című dalának videoklip forgatásán, és négy évvel később jegyezték el egymást, de végül nem került sor a házasságra.

Michael Polansky vagy Taylor Kinney a jobb?

A barátok úgy vélik: „Taylor sokkal romantikus alkat volt, igazi 'herceg a fehér lovon' típus. Gaga sokat sérült, amikor véget ért az a kapcsolat, és azóta sem a régi." Polansky, aki saját erejéből érte el a sikereit, más háttérrel rendelkezik, mint Kinney. „Az egyik nagy ok, amiért még mindig együtt vannak, hogy Michael nagyjából megnyerte Gaga üzleti csapatát és menedzsmentjét, akik támogatják ezt a kapcsolatot – egyelőre.”

Tényleg eljegyezték egymást?

Az eljegyzésükről szóló pletykák először 2023 áprilisában láttak napvilágot, amikor Lady Gagát egy hatalmas eljegyzési gyűrűvel fotózták le. Pár nappal később egy másik forrás megerősítette, hogy Gaga és Michael már az esküvőről beszélgetnek, ami valószínűleg ősszel vagy a következő év elején fog megtörténni.

Mielőtt tovább léptek volna, a pár rövid időre szétvált, hogy tisztázzák jövőbeli terveiket, ami most már a gyermekvállalást is magában foglalja. „Gaga és Michael túl vannak néhány hullámvölgyön, de rájöttek, hogy jók együtt, és hogy összetartoznak” – mesélte az informátor. „Gaga egy művész, aki az átlagtól teljesen eltérő színben látja a világot, míg Michael nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott. Ők egymás yin és yangja.”

 

 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.