Lady Gaga pontot tett a találgatások végére: végre kiderült, hogy terhes-e

Lady Gaga
https://www.instagram.com/ladygaga/ -
igazság terhes pletyka Lady Gaga
Felröppent a hír, hogy az énekesnő babát vár, egy friss fotón ugyanis gyanúsan gömbölyödött a hasa. Lady Gagát a testvére esküvőjén kapták lencsevégre a paparazzik.

Lady Gaga a közösségi oldalán tisztázta, hogy várandós-e. A 24 órán keresztül elérhető Insta-sztorijában közölte, hogy „nem terhes”, egy nem túl barátságos fotót is mellékelve, valamint a TikTokra is feltöltött egy videót.

Lady Gaga nem terhes
Lady Gaga a közösségi oldalán tudatta, hogy nem terhes
Forrás: https://www.instagram.com/ladygaga/

A posztot számos rajongó osztotta meg, együttérezve a 38 éves énekesnővel.

„Az emberek olyan gonoszak tudnak lenni. Gyönyörű vagy, Gaga. Szeretünk téged!” - írta az egyikük. Más arra kérte az énekesnőt, hogy ne foglalkozzon a rosszindulatú megjegyzésekkel, úgy tökéletes a teste, ahogy van.

Lady Gaga terhessége csak pletyka volt

A Gaga terhességéről szóló  pletykák akkor röppentek fel, amikor az énekesnőt lefotózták testvére, Natali Germanotta esküvőjének próbavacsoráján. A lesifotókon úgy látszott, mintha az énekesnő hasa dudorodna a szűk, fekete ruha alatt. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.