Leonardo DiCaprio barátnője aprócska bikiniben mutatta meg kifogástalan alakját

The 2024 Met Gala: "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Variety via Getty Images/The 2024 Met Gala: "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals - Gilbert Flores
szexi Vittoria Ceretti Leonardo DiCaprio Bikini
Vittoria Ceretti barátnője társaságában élvezi a nyarat Olaszországban. Leonardo DiCaprio barátnője bikiniben mutatta meg kifogástalan alakját.

A fiatal szupermodellt és Leonardo DiCapriot tavaly szeptemberben hozták először hírbe, a kapcsolatuk pedig azóta is töretlen, ismerősök szerint szerelmesebbek, mint valaha. Vittoria Cerettit a héten Olaszországban kapták lencsevégre, ahol barátnőjével mulatta a tengerparton az időt.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio és Vittoria Ceretti szerelmesebbek, mint valaha
Forrás: Getty Images for BAFTA

Vittoria Ceretti bikiniben

A 26 éves olasz szépség egy apró, rózsaszín bikiniben hűsölt a tengerparton. A virágmintás fürdőruha narancssárga pántokkal díszítve tökéletesen kiemelte Ceretti alakját. A róla készült képek megtekintéséhez kattints ide. A fotókat elnézve ez egy csajos kiruccanás volt, férfiak nélkül, amit szemmel láthatóan nagyon élveztek a barátnők. 

Cerettit és DiCapriot múlt szombaton a Rolling Stones koncertjén látták a rajongók utoljára a SoFi Stadionban, ahol csak úgy izzott kettejük között a levegő.

Leonardo és Vittoria 2023 augusztusa óta randevúznak. A pár 2023 májusában találkozott a Killers Of The Flower Moon premierjén a Cannes-i Filmfesztiválon. Ceretti korábban a New York-i dj., Matteo Milleri felesége volt, DiCaprio utolsó tartós kapcsolata pedig Camila Morrone színésznővel volt, de 2022 augusztusában négy év után szakítottak. A színészt Vittoria előtt a Neelam Gill modellel hozták hírbe, de úgy tűnik, vele nem alakult ki mélyebb kapcsolat, ezt megelőzően pedig Gigi Hadiddel lehetett gyakrabban látni.

"Leonardo DiCaprio büdös" - kemény kritikát fogalmazott meg a Harry Potter-filmek sztárja a színészről

Miriam azzal vádolta meg a hollywoodi szívtiprót, Leonardo DiCapriót, hogy büdös, mindezt egy 2022-es élő adásban a This Morning című műsorban jelentette ki. A sztár arról beszélt, hogy együtt dolgozott Leonardóval az 1996-os Baz Luhrmann-féle Rómeó és Júlia adaptációban. Miriam sokkolta a műsorvezetőket, amikor bejelentette: „Kicsit büdös volt, mert nagyon meleg volt Mexikóban, és a fiatal srácok nem ügyeltek arra, hogy minden testrészüket alaposan megmossák.” 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.