Kevin Costner és Madonna: a színészt gyengéd szálak fűzik az énekesnőhöz

hollywood barátság Madonna kevin costner
A színész és a pop királynőjének barátsága hosszú évekre nyúlik vissza - igaz, volt olyan, hogy össze is vesztek. Bennfentesek szerint azonban mostanában mintha kicsit több lenne ennél Madonna és Kevin Costner között.

Egy informátor arról beszélt a Life & Style magazinnak, hogy az elmúlt hónapokban a Madonna és Kevin Costner többször is kapcsolatba lépett egymással, szakmai dolgokat beszéltek meg, és közben flörtölgettek is.

madonna
Madonna nagy rajongója Kevin Costner
Forrás: WALTER / Northfoto

„Évtizedekkel a Madonna dokumentumfilmjében történt hírhedt veszekedésük után Kevin és Madonna kacér barátsága még mindig áll. Túlélték a válásokat, a karrierjük hullámvölgyeit és még mindig sikeresek egy olyan Hollywoodban, amely cseppet sem hasonlít a 80-as évekre, amikor híresek lettek" - mondja a forrás. 

Minden nehézség ellenére mindkettőjüknek sikerült megőrizni a szexszimbólum státuszt, pedig már a hatvanat tapossák. Kettejük kapcsolata sokkal több annál, mint hogy üzeneteket váltanak egymással.

Kevin Costner nem éppen azzal a jelzővel illette a Madonnával az ágyban című, 1991-ben készült dokumetumfilmet, mint azt az énekenső elképzelte. A színész a "takaros" kifejezést használta, amivel megbántotta Madonnát, az énekesnő pedig bosszúból kinyújtotta rá a nyelvét. Ezen pedig Costner sértődött meg. A vitát később rendezték, bocsánatot kértek egymástól. 

Madonna nagy támogatója Costnernek

A 69 éves Kevin nemrég mutatta be új filmjét, a Horizont: Egy amerikai eposz című film első részét a tervezett négy közül. Az alkotás a kritikusoktól kapott hideget és meleget, Madonna azonban támogatásáról biztosította a színész-rendezőt.

„Madonna őszintén drukkol Kevinnek a Horizont-filmekkel kapcsolatban, Kevin pedig mindenkinek nagyon kedvesen beszél Madonnáról. Egyértelműen gyengéd szálak fűzik az énekesnőhöz" tette hozzá a forrás.

Az informátor elárulta azt is, hogy Costner nagyon ideges volt, hogy filmje milyen fogadtatásban részesül majd a június végi bemutató után.

„Többektől kért segítséget a showbizniszben, hogy biztos legyen benne, hogy elég támogatást kap a film" - tette hozzá a bennfentes. „De Madonna olyasvalaki, akitől nem kell kérnie semmit - ő megérti Kevint, és támogatja, vele van, bármi történjék is!"

Kevin Costner ma is az egyik legsármosabb hollywoodi színész
Forrás: NurPhoto via AFP/Highwaymen

Costner magánéletében nemrég hatalmas változás állt be, februárban véglegesítette válását Christine Baumgartnerrel. Az egykori párnak három közös gyereke is van. A színészt azóta már hírbe hozták Jewel énekesnővel, előkerült róluk egy 2023 decemberében készült fotó. Costner azóta tisztázta, milyen kapcsolatban állnak egymással.

„Jewel és én barátok vagyunk" - mondta Kevin a múlt hónapban a The Howard Stern Show-ban. „Soha nem randiztunk, soha. Fantasztikus, különleges nő, és nem akarom, hogy ezek a pletykák tönkretegyék a barátságunkat. Richard Branson évek óta kért, hogy menjek el Necker Islandre, így végül megtettem - hirtelen elváltam, egyedülálló apa lettem. Felszálltam egy repülőre kilenc emberrel. Jewel volt az egyik, Emma Watson is rajta volt, és még hét másik ember, akik nem híresek. Eltöltöttünk három napot egy szigeten, aztán visszarepültünk."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.