Meggyógyul? Élete legfájdalmasabb pillanatán van túl Kim Kardashian

Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Kim Kardashian orvos sérülés fájdalom
A celeb durva sérülést szenvedett, amely eddig nem ismert mértékű szenvedést okozott neki. Kim Kardashian szerint ez fájdalmasabb, mint a szülés.

Csúnya balesetet szenvedett Kim Kardashian, amely elmondása szerint fájdalmasabb volt még a szülésnél is. A celeb olyan mélyen belevágott az ujjába, hogy orvosi ellátásra volt szüksége.

The MET Gala 2024 - New York Kim Kardashian
Kim Kardashian nem elégedett a gyógyulás folyamatával.
(Forrás: PA/)

Kim Kardashian élete legfájdalmasabb pillanatát élte át

„Ó, ez jól néz ki!”
– mondta az orvos a The Kardashians realitysorozat előzetese szerint, miközben eltávolította Kim kötését.

„Szerinted ez jól néz ki?”
– lepődött meg a 43 éves reality-sztár, akinek a sérült ujjpercéről röntgenfelvétel is készült.

A hegye letört. Fájdalmasabb volt, mint a szülés

– összegezte problémáját a celeb, arra azonban egyelőre nem tért ki, hogy miként történt pontosan a baleset.

Kim egyébként tudja, miről beszél, két gyereke, a most 11 éves North és a nyolcéves Saint természetes úton jött világra, míg a hatéves Chicago és az ötéves Psalm béranya segítségével született. A család által készített sorozat egyre drámaibban alakul. Néhány nappal ezelőtt Kris Jenner könnyek között jelentette be, hogy műtéti beavatkozásra van szüksége, miután cisztát és daganatot fedeztek fel a petefészkében. A híresség a műsorban osztotta meg aggodalmait lányaival. 

Kim Kardashian bizarr módon szépül

A hírességek mindig is elvetemültek voltak, ha a fiatalságuk megőrzéséről volt szó. Szinte bármilyen kezelést hajlandóak voltak kipróbálni, ha az azt ígérte, hogy eltünteti a ráncokat. Úgy tűnik, hogy most a lazacsperma a sláger: Kim Kardashian és Jennifer Aniston is ezzel szépül. Kim Kardshianről köztudott, hogy semmilyen bizarr módszertől nem riad vissza: ő volt az, aki még a Drakula-terápiát is bátran kipróbálta, pedig ahhoz a saját vérére volt szükség.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.