Madonna lánya merész fotósorozattal ejtette ámulatba a rajongókat

Mugler H&M Global Launch Event
WireImage/Mugler H&M Global Launch Event - Taylor Hill
merész lourdes leon szexi Madonna
Lourdes Leon stílusa mindig is merész volt. Nem csoda, édesanyja, Madonna mellett nőtt fel, aki szintén szereti a polgárpukkasztó szetteket. Genetika és minta megtette hatását, Madonna lánya legújabb fotósorozatában sem bíz sok mindent a képzeletre.

Nemcsak zenei tehetségét, de ízlését és merészségét is édesanyjától örökölte Madonna lánya, Lourdes Leon, aki David Koma divattervező új kollekciójának arca lett. A 27 éves lány hatalmas lehetőséget kapott, a fotósorozatot elnézve azonban sikerült megugrania a feladatot.

Madonna lánya
Madonna lánya anyja magabiztosságát örökölte
Forrás: WireImage/65th GRAMMY Awards - Arrivals

Madonna lánya ámulatba ejtette a rajongókat

Lourdesről több fotó is készült, a magabiztoságga egyiken sem vitatható. David Koma divattervező imádta vele a közös munkát.

Az, hogy Lourdes Leonnal dolgozhattam, mint első 'arc' az új szezonban, igazán fantasztikus élmény volt. Megtestesíti a feltétlen önkifejezés érzését, ami rendkívül inspiráló. Tökéletesen képviseli a Koma-lányt – egy összetett karaktert, aki kemény, mégis érzéki, szabad, mégis kontrollált, fiatalos, mégis érett. Lenyűgöző volt nézni, ahogy profi táncosként mozog a forgatáson; kifinomultnak és elegánsnak tűnt, miközben állatias kecsességet sugárzott belőle

- nyilatkozta büszkén.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.